To je to što me zanima!

Glumica otvorila dušu: 'Bilo mi je 15 godina kad sam pobacila'

Mama je bila ljuta. Rekla mi je da sam sebična jer ubijam vlastitu bebu. Ipak, kasnije mi je bila najveća potpora u najtežim trenucima u životu i na tome sam joj zahvalna, priča Busy Philipps
Vidi originalni članak

Televizijska glumica Busy Philipps (39), publici najpoznatija po ulozi Audrey Liddel u hit seriji Dawson's Creek, je odlučila s javnosti podijeliti svoju tajnu iz prošlosti. U svojim memoarima je otkrila kako je u dobi od 15 godina, imala prvu vezu s dečkom i da je neplanirano ostala trudna. Njeni roditelji su za to saznali sasvim slučajno i to čitajući njen dnevnik.

- Kad sam odlučila otići na pobačaj, mama je bila ljuta. Rekla mi je da sam sebična jer ubijam vlastitu bebu. Kasnije mi je bila najveća potpora u najtežim trenucima u životu i na tome sam joj zahvalna - napisala je Busy, prenosi Contact Music.

Poznata glumica je poslije pobačaja otišla u Italiju i upoznala pokojnog papu Ivana Pavla II.

- Trebao mi je oprost kako bih mogla nastaviti dalje sa svojim životom. Oprost sam mogla dobiti samo od njega. Papine riječi su me spasile - napisala je Busy u svojim memoarima.

Busy se 2007. godine udala za scenarista Marca Silversteina (47), s kojim ima dvije kćeri - Birdie Leigh (10) i Cricket Pearl (5).

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Idi na 24sata

Komentari 34

  • plik 12.10.2018.

    wtf

  • NivesG 12.10.2018.

    Znači oko 14 kada si ostala trudna, sigurno ne po duhu svetom. Gdje su joj bili roditelji? (molim žuti - želim godišnji od tri dana)

  • 11.10.2018.

    Mama još gora Middle Age užas ...a Papa može potvrdit da je Sotana otac

Komentiraj...
Vidi sve komentare