To je to što me zanima!

Holivudska glumica izgubila je 30 kilograma pa oduševila u uskom crnom kupaćem kostimu

Wilson je još u avionu pozirala u kratkim uskim hlačama, Yves Saint Laurent torbici i crnoj majici s umjetnim krznom, čija se cijena kreće oko 9 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Popularna glumica Rebel Wilson (41) prošlu je godinu posvetila svom zdravlju i pritom izgubila više od 30 kilograma. Na Instagramu je podijelila fotografije iz Floride, kamo je otišla na kratki odmor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon slijetanja uz pomoć prijatelja je u avionu upriličila improvizirani photoshoot i već ispod tih fotografija su je pratitelji počeli obasipati komplimentima. Rebel je pozirala u kratkim uskim hlačama, Yves Saint Laurent torbici i crnoj majici s umjetnim krznom, koja vrijedi otprilike 9300 kuna.

- Bila si predivna prije, a predivna si i sada. Svaka čast na trudu koji si uložila, volim te - pisalo je u jednom komentaru.

Nekoliko dana kasnije, Wilson je samouvjereno podijelila fotografiju s plaže. S obzirom na to da je napisala je kako misli da se želi preseliti u Floridu, može se pretpostaviti da uživa. Glumica je na fotografiji u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu, a izgled je upotpunila sa sunčanim naočalama, plavim šeširom i crnim Givenchy natikačama.

- 'Divna', 'Čudesna i nevjerojatna', 'Predivna', 'Volim te' - neki su od komentara pratitelja koji čestitaju Rebel na uspješnom mršavljenju i lijepoj figuri.

REBEL WILSON (41) Glumica skinula preko 30 kila pa pokazala guzu u tangicama

Drugi su se našalili kako se definitivno ne želi preseliti u Floridu, jer je jednostavno prevruće cijele godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • _Varešak_ 02.06.2021.

    Sada je najtaman za Orku.

  • Dr.Gonzo. 02.06.2021.

    I dalje je debela...

  • nickkobalt9 02.06.2021.

    Usko koliko i duge JLo noge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare