To je to što me zanima!

Glumica Salma Hayek razljutila pratitelje: 'Molim te prestani fotošopirati fotke, ne treba ti!'

Na Instagram profilu, glumica je objavila fotografiju na kojoj je izgledala neprepoznatljivo, a nakon brojnih negativnih komentara ju je obrisala. Ipak, mnogi su fotku uspjeli sačuvati
Vidi originalni članak

Salma Hayek (56) na Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj je izgledala, kako kažu obožavatelji, neprepoznatljivo. Glumica je pozirala je u bijelom kućnom ogrtaču, našminkana i s visokim repom, a njeni pratitelji primijetili su veliku razliku u izgledu na toj i prijašnjim objavama. 

ATRAKTIVNA GLUMICA Salma Hayek u bikiniju slavila rođendan: '56 godina nikada nije izgledalo toliko dobro...'

- Tko je ovo?, Izgledaš kao da imaš 25 godina, Predivna si, ali molim te, prestani koristiti fotošop - bili su neki od komentara ispod fotografije. Očito je bilo kako se Salma pomalo 'korigirala', a nakon brojnih kritika obrisala je objavu. 

Međutim, mnogi su dok je bila objavljena, već uspjeli skinuti fotografiju i podijeliti je na svojim profilima.

Za razliku od mnogih kolegica, glumica nije bila ni na jednoj estetskoj operaciji, a negirala je i nagađanja o operaciji grudi. 

- Mnogi misle da sam povećala grudi i ne krivim ih jer su prije bile manje. No tijekom menopauze nastavile su rasti - ispričala je Salma jednom prilikom u showu 'Red Table Talk'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sky linee 20.01.2023.

    Da joj ne treba ne bi to radila

  • 20.01.2023.

    Kada te razljuti i pratiš život osobe koju ne poznaješ...

  • 20.01.2023.

    Hamdija ju je davno provalio

Komentiraj...
Vidi sve komentare