To je to što me zanima!

Glumica se kaje zbog odluke: 'Trebala sam se prije skinuti'

MacDowell iz bivšeg braka s Paulom Qualleyjem ima sina Justina (33) te kćeri Rainey (29) i Sarah (24), a svojoj djeci željela je objasniti kako nikad ne trebaju osjećati sram zbog svog tijela
Vidi originalni članak

Danas 61-godišnjakinja, holivudska glumica Andie MacDowell prvi se puta razgolitila za potrebe filma 'Love after Love' tek 2017. Iako je ponosna što i u tim godinama ima takve prilike na setu, sada žali se to nije dogodilo i ranije. 

- Žao mi je što nisam nikad snimila takvu scenu u dvadesetima da mogu to pokazati djeci i reći kako ljudsko tijelo nije ništa oko čega se treba sramiti. Odrasla sam u konzervativnoj obitelji i u moje vrijeme dublerice su glumile golišave scene - izjavila je MacDowell. 

IMAN, HEIDI, JANE Prekrasne zvijezde pokazale da su godine samo broj, ništa više

Glumica iz bivšeg braka s Paulom Qualleyjem ima sina Justina (33) te kćeri Rainey (29) i Sarah (24). U spomenutom filmu glumila je lik desetak godina stariji nego li je Andie sama, ali za razliku od mnogih taštih holivudskih zvijezda nije joj to stvaralo problem. 

- Mislim da mogu igrati i te uloge. Redatelj Russell Harbaugh puno mi je pomogao svojim savjetima oko glume te golišavih scena. Film je poprilično umjetnički tako da nema govora o nekoj jeftinoj golotinji, a Russell m ije stalno ponavljao kako sam prekrasna te da ništa ne brinem - zaključila je glumica. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • jo2hn8ny 30.09.2019.

    Što želi reći da bi dobila Oskara za skidanje?

  • plik 30.09.2019.

    tak će i severini biti žao za 10 godina.... :)))))

  • čoviksjuga 30.09.2019.

    Skinula se ona u više od pola filmova koje je snimila !

Komentiraj...
Vidi sve komentare