To je to što me zanima!

Glumica se prijavila u zatvor: Tri godine odležat će zbog trgovine ljudima i seksualnih prijestupa

Allison Mack je najpoznatija po dugogodišnjoj ulozi desne ruke mladog Supermana u seriji 'Smallville', a glumica je među šest osoba optuženih za seksualnu trgovinu, prisilni rad, reketarenje, online prijevare...
Vidi originalni članak

Allison Mack (39) uhićena je 2018. godine zbog sumnji na to kako ima jednu od vodećih uloga u seksualnom kultu 'NXIVM', Keitha Ranierea (59). Glumici je prijetila kazna u trajanju od 15 godina, no zbog priznanja, pokajanja i suradnje s tužiteljstvom osuđena je tek na tri godine.

Kako prenosi ABC News, Mack je danas stigla u zatvor. Kaznu će odslužiti u Kaliforniji, a s time da će do 2024. godine biti iza rešetka već se pomirila. Posljednje dane na slobodi provela je u društvu obitelji i prijatelja. 

Mack je jedna od šest optuženih za seksualnu trgovinu, prisilni rad, reketarenje i prijevare u bizarnom kultu, koji djelovao u saveznoj državi New York do 2018. godine.  

ALLISON MACK Zvijezda serija bila je dio kulta: 'Ponižavali smo i žigosali žene'

- Od srca mi je žao. Bacila sam se u mentorstvo Keitha Ranierea sa svime što sam imala. Vjerovala sam, svim srcem, da me njegovo mentorstvo vodi ka boljoj, prosvjetljenijoj verziji sebe. Posvetila sam mu svoju odanost, svoje resurse i, na kraju, svoj život. To je bila moja najveća pogreška i najveće žaljenje u mom životu. Žao mi je svih vas koji sam dovela u 'NXIVM'. Žao mi je što sam vas ikad izložila podlim i emocionalno nasilnim djelovanjima i što sam vas potaknula da upotrijebite svoje resurse za sudjelovanje u nečemu tako ružnom i pogrešnom - napisala je Allison nakon presude.

Allison Mack proslavila se kao Supermanova desna ruka u 10 sezona vrlo popularne TV serije 'Smallville', a zapažene uloge odigrala je i u serijama 'Wilfreid' s Elijahom Woodom te 'Odyssey'.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE 'POLIGRAFA': Stjepan Ursa

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nomistakes 18.09.2021.

    čitavi Hollywood je kult

  • jo2hn8ny 17.09.2021.

    Sodoma i Gomora su spram Hollywooda jaslice.

  • Pluton 0999 17.09.2021.

    Ipak je trebala dobiti 15

Komentiraj...
Vidi sve komentare