To je to što me zanima!

Glumica se prisjetila 'traume' iz djetinjstva: 'Vukla bih se s noge na nogu, a danas to obožavam'

Trudna glumica sa suprugom Sinišom čeka dijete, a pratiteljima se požalila da sve probleme koje je imala s tržnicom dok je bila manja. Sada kada je odrasla, situacija je nešto drugačija
Vidi originalni članak

Jesu li i vas mame kao klinke vukle subotom ujutro na tržnicu? Kako je to meni išlo na živce! - napisala je na početku objave na društvenim mrežama glumica Lana Gojak Bajt (38).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jučer je objavila fotografiju u zelenilu jedne zagrebačke tržnice. Pratiteljima je otkrila da joj je oduvijek bilo mrsko ići na tržnicu kao maloj.

- Kako je to meni išlo na živce! Nezainteresirano bih vukla noge sa sobom kroz gužvu i nestrpljivo čekala da završi ta tortura biranja namirnica.

TRUDNA GLUMICA Lana Gojak Bajt odmara u Puli: 'Slavimo ulazak u 33. tjedan'

Međutim, sada objašnjava kako se ta muka transformirala u ljubav prema tržnici i namirnicama.

- Danas se muka se pretvorila u gušt tako da zaista volim ujutro skočiti na plac, birati svježe namirnice i proćakulati malo s ljudima kod kojih redovno kupujem namirnice. Ali i dalje opako izbjegavam subotu ujutro i gužve - završila je objavu.

Lana je u braku sa Sinišom Bajtom, a par uskoro očekuje i dijete, naime glumica je u osmom mjesecu trudnoće. Često objavljuje statuse i fotografije posvećene trudnoći, ali i sve muke i probleme koji se javljaju s njom.

NESNOSNE VRUĆINE Lana Gojak Bajt žali se u osmom mjesecu trudnoće: Zbog ovog se pretvaram u mamu vampiricu...

- Kako se borite s ovim nesnosnim vrućinama? Mi provodimo dan pod klimom i čekamo da padne noć da se izađemo progegat - napisala je nedavno.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • željeno korisničko ime 2 13.07.2021.

    Ko je sad pak ova?

  • nervozni poštar 13.07.2021.

    Nikad cuo za ovu.

  • 13.07.2021.

    Nekako mi se cini da je ova trudna od proslog ljeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare