To je to što me zanima!

Glumice meditiraju na podu da bi bolje zapamtili tekst

Sa čak 185 epizoda, nova sapunica u AVA-inoj produkciji “Zakon ljubavi” najduža je hrvatska serija dosad. Glavni likovi su zagrebački pravnici
Vidi originalni članak

Ovo nam doći kao kratki san za ljepotu, na nogama smo od pola sedam ujutro. A i tekst se bolje slegne nakon malo meditacije, kaže Helena Minić. Nju, Vanessu Radman i mladu sarajevsku glumicu Danijelu Stanić Sejdinović zatekli smo kako na setu nove AVA-ine sapunice “Zakon ljubavi”, čijih se 185 epizoda od jeseni počinje prikazivati na Novoj TV, jedna do druge leže na podu.
- Radimo to kad god imamo vremena. Dobro nam utječe na koncentraciju i atmosferu na setu - rekla je Vanessa Radman, koja je zbog uloge odvjetnice potamnila kosu. Uskoro odlazi suprugu u Njemačku na odmor, a Helenu čeka radno ljeto u Dubrovniku.

WARHOLOVI PORTRETI ZA DOLORES LAMBAŠU
Režiseri “Zakona ljubavi” su Roman MajetiĆ i Nikola Ivanda, scenaristice Nataša Antulov i Jelena VeljaČa, a scenograf je njen brat Ivan VeljaČa. Stan Dolores Lambaše, koja u seriji igra poznatu glumicu, krase njeni portreti u stilu Andyja Warhola.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • handcream 24.07.2008.

    jel vama netko cita clanke prije nego sto ih objavite? mislim, netko tko se razumije u rodove i gramaticka obiljezja glagola i imenica u hrvatskom jeziku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare