To je to što me zanima!

'Glupa i gluplja': Kendall i Kylie iskopirale su Carreyja i Jeffa...

Ove godine odlučila se za šljokičastu, usku haljinu koja je njezine bujne obline stavlja u prvi plan. Provokativnu haljinu s potpisom poznatog francuskog dizajnera Thierryja Muglera, starleta je prošetala tepihom
Vidi originalni članak

Jedan od najvažnijih njujorških modnih događaja, 'Met Gala' okupio je najpoznatija imena iz svijeta glazbe, umjetnosti i mode. Događaj je osnovan još 1948., a sinoć je proslavio 71. obljetnicu. Metropolitan Gala bal utemeljila je Eleonora Lambert nakon što je osnovala 'Costume Institute' koji je s vremenom postao dio Metropolitana (Metropolitan Museum of Art). 

Ove godine tematika zabave bila je 'Camp: Bilješke o modi', a inspirirana je esejom Susan Sontag o Campu, pojmom kojeg je skovala kako bi opisala svoju ljubav prema neprirodnom i pretjeranom.

Zvijezde se trude svake godine što bolje interpretirati temu zabave, a njihove odjevne kombinacije su pak glavna tema u medijima. I ove godine u centru pozornosti bila je najpoznatija starleta na svijetu, Kim Kardashian (38) koja je brojne obožavatelje šokirala svojom pojavom. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Je li može gore? Ova žena stvarno nema granice. Ne znam kome je ovo više zanimljivo - stoji u komentaru. 

Ove godine odlučila se za šljokičastu, usku haljinu koja je njezine bujne obline stavlja u prvi plan. Provokativnu haljinu s potpisom poznatog francuskog dizajnera Thierryja Muglera, starleta je prošetala crvenim tepihom. 

Među najpoznatijim imenima iz svijeta mode, od dizajnera i manekenki, preko filmskih zvijezda i glazbenih diva našle su se i sestre Jenner. Kylie (21) i Kendall Jenner (23) za razliku od starije polusestre poštovale su temu, a njihove kreacije dizajnirala je talijanska modna kuća Versace. Kris Jenner (63) ove godine odlučila se za Tommy Hilfiger haljinu, a modni stručnjaci prozvali su ovu kombinaciju pravim debaklom. Brojni obožavatelji su Kendall i Kylie usporedili s Jim Carreyjem i Jeffom Danielsom, zvijezdama filma 'Glup i gluplji'.  

- Glupa i gluplja. Pronađi razliku - stoji u komentaru na društvenim mrežama. 

 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 21

  • jklč 07.05.2019.

    Prosetale one svoje tulave crncice

  • 07.05.2019.

    Losa moda sta je ovo neki festival

  • lolitta 07.05.2019.

    Koliko je rebara ova Kim povadila i bokove i guzicu napumpala da dobije ovako neprirodan struk, uzas 🤦‍♀️

Komentiraj...
Vidi sve komentare