To je to što me zanima!

Gobac ima izložbu inspiriranu crtićima: 'Radim urbanu naivu'

Kak’ je pokojni Glavan rekel, ja radim urbanu naivu. Kao, ovi crtaju pijetlove i krave, a ja crtam frižidere i Mikija Mausa, rekao je svojedobno Gobac
Vidi originalni članak

Frontmen Psihomodo Popa poznat je po tome da osim rock'n'rolla voli i umjetnost te da mu je druga ljubav slikarstvo. U Samoboru je Davor Gobac (55) predstavio svoje radove inspirirane voljenim crtanim filmovima, ali naravno i maštom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako nije završio umjetničku školu, dobro je poznat njegov slikarski talent, kao i velika kreativnost kojom pjevač odiše čega god da se primi. Likovna umjetnost nije iznimka. 

- Kak’ je pokojni Glavan rekel, ja radim urbanu naivu. Kao, ovi crtaju pijetlove i krave, a ja crtam frižidere i Mikija Mausa. Sve kaj sam nacrtal’, nacrtal’ sam iz potrebe jer me to zabavlja. Ta moja remek-djela meni su dobra i ja drukčije ne znam, iako mogu reći da je bilo ljudi koji to ne kuže, koji su me pljuvali, ali koji su me i hvalili. Vidim da deca jako vole moje stvari - rekao je svojedobno Gobac te otkrio kako je u svom domu u Zaprešiću uredio i atelje, ali mu često nedostaje vremena za slikanje. 

Andy Warhol i Walt Disney njegova su vječita inspiracija, a zainteresirani posjetitelji Gopčeve su radove mogli pogledati u lokalnom Centru za mlade – Bunkeru. 

KOLEDŽICOM PO SVIJETU Davor Gobac u Nepalu: Nosio je čovjeka na glavi i cugao rakiju

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Idi na 24sata

Komentari 3

  • audi 2.0 05.06.2019.

    Glumata ko indira sa ponasanjem

  • 30.05.2019.

    ..lik iz bajke...meni on OK

  • bosanac 30.05.2019.

    UVijek sam ga gotivio kao umjetnika, on je to istinski.Bravo Gobac. Zivio

Komentiraj...
Vidi sve komentare