To je to što me zanima!

Gobac: Supruga me ponekad gađa tupim i tvrdim stvarima

Frontman Psihomodo popa s Jinxima je u Ljubljani snimio spot za pjesmu 'Maradona' u kojem je utjelovio Yayinog supruga s kojom se žešće posvađa
Vidi originalni članak

Yaya me je gađala zdjelama i tanjurima, ali me nije pogodila. Osim nje, to nitko nije pokušao. Čak ni žena, kaže Davor Gobac (52).

Frontman Psihomodo popa s Jinxima je u Ljubljani snimio spot za pjesmu “Maradona”. Redatelj spota je Ven Jemeršič koji je prije 18 godina Psihomodu radio “Milu”. Gobac s Yayom u spotu glumi bračni par usred žešće razmirice.

- Inače sam tako dobar da nitko nikad nije poželio gađati me nečim drugim osim cvijećem. Supruga me ponekad gađa tupim i tvrdim predmetima, baš kakva je i moja glava - kaže Gobac koji počinje snimati pjesme za novi album, a jedva čeka i Antivalentinovo s Letom 3.

Pjesma 'Maradona', uz prethodni singla 'Jesmo li dobro?', najavljuje novi studijski album Jinxa koji će biti objavljen ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 33beg33 16.01.2017.

    tvoja supruga nema tako tvrd i tup predmet kakav si ti

  • Mthesecond 13.01.2017.

    Gobac je bio i ostao legenda samo ne prolaze,ne stoje mu više fore,priče,humor,neozbiljnost koje se i dalje drži kroz svoje nastupe u javnosti...Sad već ima pet banki i trebao bi se malo uozbiljiti,taj humor malo promijeniti...Ne ga se odreći skroz (to je njegov zaštitni znak) samo ga malo prilagoditi godinama...

  • popcorn2 13.01.2017.

    Cijeli život udri brigu na veselje.Kako je nekima lijep život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare