To je to što me zanima!

Gobac: ‘Za razliku od Jaggera, ja još ne odlazim na pilates’

Davor Gobac se u teretani priprema za subotnji koncert u MSU gdje će svirati na krovu. Roker se ne boji približiti ogradi, ali draže mu je penjanje po rasvjetnim stupovima
Vidi originalni članak

Samo povremeno idem u teretanu, tek tako da zadržim kondiciju. Mick Jagger trenira sve, ide čak i na pilates. Meni sve to ne treba jer sam mlad, kaže Davor Gobac (52).

Roker se u teretani priprema za subotnji koncert u MSU. Svirat će na krovu i nema straha jer to mu, kaže, nije prvi put.

- Još 1996. pjevao sam na krovu birtije za podršku Radiju 101. Nakon toga smo nastupili na krovu Kulturnog centra u Podgorici. Ovo će mi biti drugi put da pjevam na krovu kulturne ustanove - kaže Gobac.

Ne boji se približiti ogradi, ali ne voli se naginjati. Draže mu je penjati se po rasvjetnim stupovima i odozgora mahati publici. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Filomena 20.07.2016.

    kakve vez ima pilates ili teretana? čovječe, nastupi su važni ...

  • --- DAVOR --- 20.07.2016.

    Koji je to genijalac i od čovjeka i od glazbenika. Bare je mogao bit sličan lik samo da nije zabrazdio u heroinu. Kad je na trenutke čist Bare (od alkohola i antidepresiva u današnje vrijeme) zna reč u tri rečenice puno više pametnih stvari neg naši u parlamentu za cijeli mandat hehe a i dobričina je. Gobac je tek na pola karijere, tek pravo rock prašenje slijedi :))

  • capo 20.07.2016.

    Blenton, Milan Blenton.

Komentiraj...
Vidi sve komentare