To je to što me zanima!

Goga iz 'Braka' o koroni: Ljuta sam zbog dvostrukih mjerila...

Perem ruke, držim razmak, nisam u masi i čekam da sve ovo prođe i da se život vrati u normalu. Ljuti me što vrijede dvostruka mjerila i neka suluda pravila, ali eto, tako je kako je. Da ne idem u detalje, kaže Marelli
Vidi originalni članak

Dok s nestrpljenjem iščekuje porod, sudionica sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Gordana Marelli (38) vrijeme krati odgovarajući na pitanja znatiželjnih pratitelja. Odgovorila koja imena za sina su im ušla u uži krug te što misli o pandemiji korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO: Gordana i Adam proslavili useljenje u stan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na pitanje je li sretna što je bila u 'Braku na prvu', Gordana je bila kratka: 'Jedno je sigurno, život mi se u potpunosti promijenio'. U showu se spetljala s Baranjcem Adamom Kromerom (33), s kojim sada čeka dijete. Sin bi se trebao roditi sredinom kolovoza. 

Još uvijek nisu izabrali ime, ali razmišljaju o tome da sina nazovu Mak, Leon, Teo, Bruno, Venio ili Noel.

- Odlučit ćemo kad se rodi, ne možemo se dogovoriti - kaže Gordana. Još nije odabrala u kojoj će bolnici roditi, ali kaže da je ljute pravila oko poroda.

POŽALILA SE NA INSTAGRAMU Goga traži ime za sina, a ljuti je nepoštovanje: 'Nitko me preko reda nije pustio kao trudnicu...'

- Muči me ludilo s koronom. Nije dopuštena pratnja, rodilje rađaju s maskama... - govori Gordana.

Poput mnogih, Gordana se pridržava propisanih mjera zbog pandemije korona virusa.

- Perem ruke, držim razmak, nisam u masi i čekam da sve ovo prođe i da se život vrati u normalu. Ljuti me što vrijede dvostruka mjerila i neka suluda pravila, ali eto, tako je kako je. Da ne idem u detalje - kaže Marelli. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Bela Lađa 02.08.2020.

    Ovaj njezin jadnik ostavio vinograd da bi vozio taksi po Zagrebu radi ove ljepotice.eno ga stoji na kneziji i sa tim svojim starim BMW taksira.e Adame adame.bolje da si se drzao vinograda.

  • 02.08.2020.

    Alo ko te je šta pitao. Kupi si život

  • 02.08.2020.

    a neki dan razmisljam kako vise nema clanaka o njoj 🤭😂🤦‍♀️

Komentiraj...
Vidi sve komentare