To je to što me zanima!

Gol golcat: George Clooney je pravi Božji dar za svaku ženu

Inspiriran legendarnom Michelangelovom freskom na svodu Sikstinske kapele, Mark Schmidt naslikao je mural na kojem je Adama zamjenio holivudskim glumcem
Vidi originalni članak

Nema muškarca na svijetu kojem ne bi godilo da ga netko naslika kao božansko biće za kojim 'lude' sve žene na svijetu. Upravo se u takvoj situaciji našao George Clooney (49). Umjetnik Mark Schmidt naslikao je mural dimenzija 1,2 x 2,4 metra inspiriran Michelangelovom freskom na svodu Sikstinske kapele u Rimu. Na Schmidtovoj slici umjesto Adama je Clooney. Nazvao je je 'Božji dar za žene'. 

Mural je izložen u galeriji u Cincinnatiju i plijeni pažnju brojnih posjetitelja. Schmidt je naslikao sliku jer je saznao da će Clooney snimati film u blizini njegova studija pa je htio privući njegovu pažnju. Kaže da će glumcu darovati mural uz jedan jedini uvijet: da mu dopusti da ga on postavi na zid njegove kuće uz jezero Como. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 26.02.2011.

    Normalno izgleda, ništa extra . Manager i mediji ga vole više od žena !!!

  • istina52 26.02.2011.

    ..... slikar 21.st. iz Los A. - "grada anđela" u zanosu svog stvaralaštva vjerojatno uz bocu vrhunskog viskija te inspiriran legendarnim Michelangelom, naslikao mural zamjenivši Adama ljepuškastim, golišavim hollywoodskim glumcem George C.- i stvorio na taj način ideju "mural" poznatih i nepoznatnih koji će krasiti zidove mnogih vila, stanova, kuća, i "vratiti vrijeme"- renesansu, kad je ljubavnik ljubavnika oslikao u prirodnoj ljepoti, golotinji poznavajući osim tijela i njegovu dušu !!!!

  • brineta1983 26.02.2011.

    "George Clooney je pravi Božji dar za svaku ženu" hahahaha ne znam za koje to žene je, ali ne možete govoriti u ime svih žena jer za mene nije...tako nešto mogu izjaviti jedino za svog zaručnika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare