To je to što me zanima!

Gola leži na voću, a bradavice joj ispadaju: 'Ja sam slatki san'

Iako je neko vrijeme bila zaručena za tajnovitog ruskog tajkuna, Soraja je nedavno objavila video u kojem s kliještima siječe dijamantni prsten. U opisu je napisala: 'Slobodna'...
Vidi originalni članak

Crnogorska starleta i bivša Big Brother zvijezda, Soraja Vučelić (34), ponovno je 'zaplivala' u manekenskim vodama. Na društvenim mrežama podijelila je fotografije na kojima pozira u voću i cvijeću, a na sebi ima čipkasto prozirno donje rublje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Soraju nije smetalo što joj se vide bradavice, a poručila je svojim pratiteljima kako se osjeća.

- Ja sam slatki san - stoji u opisu jedne od fotografija. Starleta je dala do znanja kako radi na novom projektu, no svojih 383 tisuće pratitelja nije htjela otkriti o kakvom projektu je riječ. 

'LETE PARE' Soraja slavila u Beču: 595.000 kuna je iskeširala za rođendan

Iako je neko vrijeme bila zaručena za tajnovitog ruskog tajkuna, Soraja je nedavno objavila video u kojem s kliještima siječe dijamantni prsten. U opisu je napisala: 'Slobodna' i tako jasno dala do znanja da je došao kraj romanse s tajanstvenim milijarderom. 

Srpski mediji pisali su kako je riječ o sinu ruskog tajkuna, Vladimiru, koji ju je zaprosio na 84. katu jednog od najskupljih restorana u Moskvi, a na ruku joj je stavio prsten vrijedan 150.000 eura (nešto više od 1.115.000 kuna).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • frenky___ 06.02.2020.

    Sorajiceee ti si preslatki dan,samo nažalost još neostvaren😘😍😘😍😘

  • Biser_2 04.02.2020.

    Ima vise plastike nego te lutke pored nje 😆

  • jack_daniels_1 04.02.2020.

    Užas, užas i užas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare