Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
55 komentara

Soraja slavila u Beču: 595.000 kuna je iskeširala za rođendan

Nakon luksuzne zabave, Soraja je objavila niz fotografija i videa na društvenim mrežama. Na snimci se pohvalila kako vozi Lamborghini, a objavila je i skupocjeni sat marke 'Rolex' kojim je 'podebljala' kolekciju

Foto: Instagram
55 komentara

Srpska starleta Soraja Vučelić proslavila je 33. rođendan onako kako ona to najbolje zna - trošeći novac. S proslavom je kasnila nekoliko dana jer na sam rođendan nikako nije mogla okupiti cijelo svoje društvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve je sredila i ekipu pozvala u Beč, gdje ih je dočekala zabava do jutra. Bliske prijateljice došle su u Austriju dan ranije kako bi joj pomogle oko organizacije, da sve bude na nivou i onako kako to njihova prijateljica zaslužuje.

Foto: Instagram

Kako piše Kurir, Soraja im je platila avionske karte do Beča i smještaj u luksuznom hotelu, ali i rezervirala restoran. Kad je platila glazbenike, smještaj, karte i ostale popratne stvari, ostala je bez 595.000 kuna u džepu.

Ipak, to joj ne bi trebao biti problem jer će ugostiti svoje društvo i ponuditi im najluksuznije stvari, u čemu bi trebali itekako uživati. 

Foto: Instagram

Nakon luksuzne zabave, Soraja je objavila niz fotografija i videa na društvenim mrežama. Na jednoj snimci se pohvalila kako vozi Lamborghini, pored nje sjedi njezina prijateljica kojoj je snimila samo grudi, a u pozadini svira pjesma folk pjevača Petra Mitića 'Gas do daske'. 

Foto: Instagram

Objavila je i skupocjeni sat marke 'Rolex' kojim je 'podebljala' svoju kolekciju.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message