To je to što me zanima!

Golać je postao zvijezda večeri na dodjeli MTV-jevih nagrada

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Irski glumac David Monaghan gol je utrčao na pozornicu dok je Hayden Panettiere najavljivala nominirane u kategoriji pjesme godine. Ostala je bez teksta zbog golaća
Vidi originalni članak

Dok je Hayden Panettiere (22) najavljivala nagradu za najbolju pjesmu, na pozornici se pojavio potpuno gol muškarac. Publika mu je glasno pljeskala, a Hayden je pokrivala usta dlanom kako bi pokušala sakriti koliko je šokirana.  

- Isuse Bože! Čovječe, što to radiš - pitala je Hayden golaća prije nego što je nastavila sa svojim voditeljskim dužnostima. 

- Ne znam, htio sam malo prošetati i napraviti neki show - odgovorio joj je te pohvalio njezinu glumu u 'Herojima', a dogovorili su se i da će se vidjeti nakon dodjele.

Mediji su otkrili da je bila riječ o skeču, a muškarac koji se odvažio prošetati gol po bini je irski glumac David Monaghan. 

Nakon kratkog showa, nagradu  za najbolju pjesmu odnijela je Lady GaGa (25) koja se nije ni osvrnula na incident na pozornici. Samo je zahvalila publici na nagradi. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Florida 07.11.2011.

    u kakvu to svrhu? pa zato se ide u skolu ebemu....

  • pernica 07.11.2011.

    i sad se mi čudimo kad oni biseri golaći ulete na utakmicu nogometa ili tenisa.....a ovdje ga plate da to uradi-SVAŠTA!!!! sve se vrti oko sexa....je li to malo preočito i nepotrebno bar na ovakvim dodjelama nagrada za najpjevače??????

  • stipe09 07.11.2011.

    kako joj oči non-stop bježe prema doli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare