To je to što me zanima!

Goli kuhar o bankrotu: 'Izgubio sam milijune, račun je prazan'

Jamie Oliver priznao je kako je između 2016. i 2017. godine izgubio čak 747 milijuna kuna, a kao najveći razlog tome navodi miješanja prijatelja u posao. Danas kako priznaje nema više ni penija na bankovnom računu
Vidi originalni članak

Najpoznatiji goli kuhar na svijetu, Jamie Oliver (45) posljednjih se nekoliko godina suočava s velikim novčanim gubicima i lošom zaradom zbog koje je nedavno proglasio i poslovni bankrot. 

Prošle godine Jamie je priznao kako je između 2016. i 2017. godine izgubio čak 747 milijuna kuna, a kao najveći razlog tome navodi miješanja prijatelja u svoj posao. 

- Puno sam izgubio. Zapravo nisam ništa stavio sa strane. Nisam  izgradio sigurnosnu mrežu i imao sam pomalo čudno shvaćanje -recesije. Nisam imao dovoljno znanja. Samo sam uživao u životu, zabavama i kuhanju - ispričao je Jamie jednom prilikom. No, čini se kako njegov reality show 'Goli kuhar', kao ni brojne kuharice koje je izdao i restorani diljem svijeta nisu bili dovoljni za spas njegovog poslovnog carstva.

Goli kuhar je navodno uložio cijelu ušteđevinu od 104 milijuna kuna kako bi spasio propadanje kuharske dinastije, a danas nema ni penija više. 

- Nemam više novca za dodatno podupiranje restorana. Na računu nemam ništa. Ne smijem više riskirati i ugroziti ljude koji rade za mene - priznao je Jamie. 

Engleski chef ima čak 46 restorana otvorenih samo u Velikoj Britaniji, no zbog lošeg financijskog stanja početkom 2018. godine bio je primoran zatvoriti 12 poslovnica zbog čega je 600 zaposlenika dobilo otkaz. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 1runner 29.10.2018.

    Lik je uvijek slinio dok je kuhao,mljackao i prstima brljao po hrani. Simpatičan,ali jako neuredan

  • muskarac 29.10.2018.

    sa ce britanci u parlamentu raspravljat kako stvorit lex Jamie....... NOT

  • ichbin2 29.10.2018.

    da je pameti nebi ništ delao s tolkim parama u žepu, a ne birtije otvarat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare