To je to što me zanima!

Golišava crnka plesala Harryju Stylesu u krilu za 19. rođendan

Pjevač se s prijateljima prvo zabavljao u jednom klubu u istočnom Londonu nakon čega je do ranih jutarnjih sati tulumario u obližnjem domu jednog od prijatelja
Vidi originalni članak

Član boy benda One Direction, Harry Styles, u petak je proslavio 19. rođendan. Bivši dečko country pjevačice Taylor Swift (23) s prijateljima se prvo zabavljao u jednom klubu u istočnom Londonu nakon čega je do ranih jutarnjih sati tulumario u obližnjem domu jednog od prijatelja. Na jednoj od fotografija koje su osvanule na Twitteru odlično raspoloženom pjevaču crnokosa djevojka pleše u krilu u crnom grudnjaku i gaćicama dok je on zaneseno promatra. Tijekom divlje noći razuzdani Harry pozirao je s gostima i ludirao se plazeći jezik.

Pjevač je rođendan proslavio s najboljim prijateljima DJ-om Nickom Grimshawom (28), kćerkom Boba Geldofa, Pixie Geldof (22), i TV voditeljicom Miquitom Oliver. Na iznenađenje fanova na proslavi koja je trajala do ranih jutarnjih sati nije bio njegov kolega iz benda Liam Payne koji je tu večer viđen u drugom baru.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • maloča93 02.02.2013.

    ko je taj prvi put čujem za tog lika?

  • chelseaMG 02.02.2013.

    ima se para, zašto ne? samo da ne zaglibi u drogu i sve to.

  • SekaAllTimeLow 02.02.2013.

    mogla mu je plesat do sutra kad je on gay i voli Louis-a ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare