To je to što me zanima!

Golišava Mađarica ljubi 16 godina starijeg: 'Brinem za nju'

'Moram se brinuti za nju, kako ne bi došlo do nesreće i kako bih je mogao sigurno držati u rukama' govori Marcello koji uskoro planira oženiti svoju partnericu Kathy s kojom vratolomije trenira dvije godine
Vidi originalni članak

Mađarica Kathy Donnert (36) u nedjeljnom na nastupu izazovnom kostimiću svojim talentom oduševila žiri Supertalenta.

GLEDALA SVOJ NASTUP Pameli iz 'Supertalenta' pozlilo nakon emisije, na infuziji je...

Njezine vještine žongliranja s nogama svidjele su se publici, al i žiriju i tako je osigurala prolaz u natjecanje. Uz to što se bavi cirkusom i majka je dvoje malene djece. 

Izazovni nastup tijekom kojeg je Kathy naglavačke žonglirala rekvizitima pomaže joj osmisliti i usavršiti i najbitnija osoba u njezinom životu, partner Marcello Giurintano (52). Iako ih dijeli velika razlika u godinama, ljubavna priča Marcella i Kathy započela je upravo zbog ljubavi prema vratolomijama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zajednička strast spojila je Kathy i Marcella pa danas zajedno rade i žive. Zajedno su 24 sata na dan, a iako uživaju u društvu jedno drugoga, priznali su kako takva čvrsta povezanost može biti naporna.

Za njihov je odnos, tvrde, najbitnije povjerenje, a to se može vidjeti i u nastupu koji su priredili. 

- Mislim da ste vas dvoje najseksi par u našem talentu ikad. Izgledate divno - rekla im je Maja Šuput, a ni Davor Bilman nije skrivao oduševljenje.

- Zbilja ne razumijem ovo što smo vidjeli, bilo mi je čak malo zlo kad sam vas gledala koliko je to nevjerojatno izgledalo - rekla je Martina Tomčić

Kathy i Marcello godinama bruse svoj zanat. Naime, Marcello je počeo iz hobija uvježbavati cirkuske vještine sa sestrom, a godinama mu je upravo ona bila partnerica. Prije dvije godine ju je pak zamijenila Kathy. 

PROFESORICA ROSANA: Zbog njih tekle suze: Reakcija Janka najviše nas je 'pogodila'

- Došlo je prirodno, mi smo par. Jako mi se svidjelo. Željela sam to napraviti i biti s njim na pozornici. Ta želja mi se ostvarila - rekla  je Kathy Donnert za Dnevnik.hr. Danas nastupaju pod imenom Duo Giurintano.

- Moram se brinuti za nju, kako ne bi došlo do nesreće i kako bih je mogao sigurno držati u rukama - govori Marcello koji uskoro planira oženiti svoju partnericu Kathy.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Goran123456 23.10.2019.

    A jeste licemjerni. Neki dan stavite clanak gdje starije zene imaju mladje frajere i napisete ga u dobrom svijetlu. A ovo sad bezveze potencirate.

  • 23.10.2019.

    Ovi fakat placaju za zanimljivo pojavljivanje jer sve domace je otuzno postalao cak i za ovakve emisije nema kandidata zanimljivih...sto onda reci o ozbiljnijim strukama...tuzno

  • 23.10.2019.

    Kako bi Maja rekla "nisu normalni". Zbilja su jedinstveni u svom nastupu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare