To je to što me zanima!

Golišavi Janko oduševio fanove novom fotkom na svom profilu

Glumac Popović Volarić našalio se postavljenom fotografijom na Instagramu, ali i razveselio obožavateljice koje su jedva dočekale baciti pogled na Jankov torzo
Vidi originalni članak

Fotografija sa snimanja u Češkoj koju je glumac Janko Popović Volarić (38) postavio na Instagram razveselila je njegov mnogobrojne pratitelje na društvenoj mreži. Suprotno svojim dotadašnjim objavama Popović Volarić se razgolitio i pokazao torzo u pauzi od snimanja na setu, a po viđenome nije najjasnije koja će točno biti glumčeva uloga. 

Sudeći po komentarima, Jankovim Instagram pratiteljima i nije pretjerano važno.

- Mislim da se nama ženama jako sviđa kostimografija u Češkoj - komentirala je jedna obožavateljica, dok je druga dodala:

- Odmah me zub zabolio - aludirajući na natpis s fotografije iza glumčevih leđa. 

'BIO SAM SKORO PLAV' Glumac Janko: TV zavodnik ovako je izgledao kao prvašić

Član žirija Supertalenta pratitelje na Instagramu razveselio je i prije dva mjeseca, kada je u vrijeme početka školske godine na svoj profil postavio privatnu fotografiju iz vremena dok je i sam boravio u školskim klupama. 

- Tražio sam neke svoje fotke za intervju u Modroj lasti i naletio na ovu. Moj prvi tjedan osnovne škole. Tada sam bio skoro plav - pohvalio se glumac fotografijom iz djetinjstva. Popović Volarić oduševio je obožavatelje pokazavši im kako je izgledao kao prvašić. 

- Lijep dečkić, sad još ljepši gospodin. Ajme, skoro za neprepoznati, ali simpatičan i lijep prvašić - komentirali su tada vjerni Jankovi pratitelji na Instagramu, koji su, čini se, ponovno došli na svoje. 

Poznati pjevač na mukama: 'Znam da bih trebao biti zahvalan na svojoj ženi, ali jednostavno nisam sretan'

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mrTrobec 06.11.2018.

    Kako reče jedna pametna žena, gore Rocky dole smoky

  • hihlander 06.11.2018.

    ako vam je ego pao.. skinite se

  • japanokinez 06.11.2018.

    Zašto je toliko bitan taj ošišani torzo? Najbitnije je kako ga zavlači i kakav je u krevetu. Jao vidi ga šta je lijep, a ono tamo uđe u krevet sa komadićem i ne zna gdje je g točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare