To je to što me zanima!

Gologuza Kim Kardashian obrve i kosu obojala u plavo, Vlatka Pokos komentirala: 'Odvratno'

Za potrebe fotografija potpuno je promijenila svoj izgled pa su se mnogi zgrozili. I Vlatka Pokos se osjetila pozvanom komentirati Kim pa joj je u komentarima napisala da je to 'odvratno'
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (41) izgleda neprepoznatljivo na novoj naslovnici časopisa Interview za koju izbijelila čak i obrve. U prvi plan je izbacila svoju poznatu bujnu stražnjicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kim se na naslovnici čije se izdanje zove 'American dream' (Američki san) pojavila platinasto plave kose, a u skladu s kosom potpuno je izblijedila obrve zbog čega su mnogi podijeljeni.

Godinama je poznata po svojoj tamnoj kosi i gustim obrvama te zanosnim oblinama, pa je mnoge iznenadila izgledom, a neki su je čak prozvali zbog toga.

Naime, smatraju da naslovnica neprimjerena upravo zbog toga što promovira 'američki san' prema kojemu bi svi trebali imati plavu kosu i što svjetliji ten.

INSTAGRAM VS. STVARNOST U ovim ih izdanjima ne vidimo često: Evo kako poznate dame izgledaju bez šminke i filtera

Iako je mnogi kritiziraju zbog ovakvih fotografija te nepotrebnog pokazivanja stražnjice, bilo je i onih kojima se svidjela njena odvažnost i promjena imidža pa su je pohvalili.

I Vlatka Pokos se osjetila pozvanom komentirati Kim pa joj je u komentarima napisala da je to 'odvratno'.

POGLEDAJTE VIDEO: NIVES CELZIJUS NA IZAZOVU S BANANOM

Idi na 24sata

Komentari 24

  • cvijetić94 07.09.2022.

    Tko je primjetio Vlatkin komentar, Kim sigurno nije

  • XM12 07.09.2022.

    Daj Vlatka da vidimi tvoju straznjicu. Pokazi je ako smijes.

  • Zlatna Vuga 07.09.2022.

    'američki san' prema kojemu bi svi trebali imati plavu kosu i što svjetliji ten - pišu novine. Ma koji je to američki san? Kaj to nije bio "hitlerov san"? I te

Komentiraj...
Vidi sve komentare