To je to što me zanima!

Goody: Možete li nabaciti je.... osmijeh na vaša lica?!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Britanka oboljela od raka se probudila i tražila od svojih bližnjih da pripreme još jednu zabavu. Mami Jackie je rekla da bi se mogla i našminkati
Vidi originalni članak

Jade Goody (28) posljednjih dana uglavnom je u nesvjesnom stanju kako ne bi trpila nesnosne bolove. Tu i tamo se nakratko probudi, a u ponedjeljak navečer se obratila bližnjima.
- Neka se svi počnu uređivati. Organizirat ćemo posljednju zabavu. Možete li, molim vas, nabaciti na lica je.... osmijeh?! Mama, trebat će ti još šminke - poručila je Britanka sa svoje postelje. Njezin vedar duh u trenucima dok očekuje smrt oduševio je liječnike i medicinske sestre.
Nakon smrti izdavač HarperCollins objavit će njezin dnevnik pod nazivom "Zauvijek u mom srcu". Pisala je za svoje sinove.
- To će biti Jade u njezinim riječima. Ova emocionalna knjiga pruža fascinatnu priču o ženi koja se proslavila sudjelovanjem u kontroverznom reality showu, a sada joj se dive što je pokazala duhovnu moć dok se suočava s posljednjim trenucima - izjavila je Belinda Budge iz izdavačke kuće. Znatan prihod od prodaje knjige biti će doniran udruzi koja pruža njegu oboljelima od raka.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • *leeloo* 19.03.2009.

    ...neka joj se smiluje Dragi Bog....

  • opera 18.03.2009.

    zoran 123456 ,odlican komentar!

  • axlica 18.03.2009.

    kako se divno izražava jedna umiruća osoba.. !

Komentiraj...
Vidi sve komentare