To je to što me zanima!

Goran Bare pijan prijetio i htio istući fotoreportere

Bare je zasjenio trijumf Dina Dvornika. Odjednom je pobjesnio na fotografe. Vikao je kako će ih ubiti i trčao sa staklenom bocom i čašom po dvorani
Vidi originalni članak

Masku sam stavila posebno za vas, da imate o čemu pisati. Najgore su maske koje se ne vide, rekla je Josipa Lisac, koju su u Biogradu nagradili Porinom za najbolju pjevačicu. Dino Dvornik i “Pandorina kutija” dobili su Porina za album godine, najbolji pop album, likovno oblikovanje albuma i najbolji videobroj. Posthumno je dobio i Porin za životno djelo. Primajući ga, Danijela se rasplakala.
- Ako nas gledaš, daj nam znak da si tu - rekla je i rasplakala Terezu Kesoviju, koja je također dobila nagradu za životno djelo.
Neno Belan i Massimo dobili su četiri Porina. To je svojevrsni povratak Belana, čija je popularnost pala nakon napuštanja Đavola. Goran Bare klatio se ispred benda koji se brinuo za atmosferu poslije dodjele nagrada. Odjednom je pobjesnio na bliceve fotoaparata. Počeo je prijetiti. Vikao je da će ih ubiti.
- Ti ćeš mene slikati! Ko si ti? J...m te u mobitel, j...m te u... u fotoaparat - vikao je Bare na našeg fotoreportera. I počeo ga je loviti oko stolova. Zgrabio  je staklenu bocu, a zatim i čašu. Nakon nekoliko krugova Bare se smirio. Elemental i Postolar triper pjevali su Baretovu pjesmu, što je bilo dovoljno da im pokaže srednji prst.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 11.05.2009.

    mene ne zanima to o cemu se prica, mene ne zanima to sto se dogada, jer uvijek sam bio isti i svakog gledao u oc,i ne zelim razmisljati o novom pogledu na zivot

  • Gia 11.05.2009.

    a ko ih ne bi htio istuć

  • silvo 11.05.2009.

    e dragi moj bare od svoje 16. godine volim majke i niti neznam na koliko sam vaših svirki bio i kad god se navodno skineš meni je bilo drago.žao mi je MAJKI jer su bili jedan od najboljih rock bendova na našim prostorima,ali tebi bare više ni dragi bog nemože pomoći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare