To je to što me zanima!

Goran Bogdan znojio se i mučio da bude čvrst kao Čelik

Nova britanska TV serija o balkanskom ogranku bande Pink Panther, koja je diljem svijeta prema procjeni Interpola ukrala drago kamenje vrijedno oko 3,5 milijardi kuna
Vidi originalni članak

Prva od šest epizoda 'Posljednjih Pantera' premijerno će se u Hrvatskoj prikazati 21. ožujka na Fox Crimeu. Serija se snimala na srpskom, engleskom i francuskom, a kradljivca dragulja Milana Čelika glumi Goran Bogdan (35).

Nova britanska TV serija o balkanskom ogranku bande Pink Panther, koja je diljem svijeta prema procjeni Interpola ukrala drago kamenje vrijedno oko 3,5 milijardi kuna, preksinoć je imala premijernu projekciju u Beogradu. Iako je Bogdan na audiciju došao zbog druge uloge, redatelj Johan Renck (49) mislio je da će junak filma 'Broj 55' bolje doći do izražaja kao Čelik.

- Milan je snažan i brz, poput životinje. Ovo je prvi projekt zbog kojeg sam stalno bio u teretani. Znoj i muka kroz koju sam prošao su me očvrsnuli, tjelesno i mentalno - kaže Bogdan. Uživao je raditi s Johnom Hurtom (76), čije filmove 'Čovjek-slon' i 'Ponoćni Express' je volio kao mali.

- Genijalan je osjećaj biti u istoj prostoriji s njim, a kamoli raditi s njim i učiti od njega - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kunigunda 04.03.2016.

    drugarica vašarević treba promjeniti mjesto boravka ako ju pale ovakvi tipovi fakat je u krivoj državi ode u srbiju i nađe takvih cijelu četu lepih pametnih nabildanih mora da je imala cijelo deblo u oku kad ga je gledala sirotica

  • Iskrena mala 04.03.2016.

    On baš ima ono nešto

  • Pipi@ 03.03.2016.

    He, he! Takvi ti muškarci u životu trebaju! A ne one šonje koje ne znaju promjeniti gumicu na pipi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare