To je to što me zanima!

Goran i Nives Ivanišević pozirali u Zadru: Izmjenjivali nježnosti...

Nives je uz objavu stavila dva emotikona srca i tagirala je supruga, a fotke su u kratkom roku prikupile nekoliko tisuća lajkova. Komentara oduševljenih pratitelja nije nedostajalo
Vidi originalni članak

Nives Ivanišević (38) na društvenim mrežama ne krije koliko voli svog supruga, proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića (48).

Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija na kojima izmjenjuju nježnosti, a za tu prigodu odjenula je ljetnu haljinu te je nosila sunčane naočale.

Uz objavu je stavila dva emotikona srca i tagirala je supruga, a fotke su u kratkom roku prikupile nekoliko tisuća lajkova. Komentara oduševljenih pratitelja nije nedostajalo.

Golupčići se trenutačno nalaze u Zadru gdje je u tijeku teniski turnir Adria Tour. Inače, Ivanišević je nedavno u intervjuu za IN magazin ispričao kako je za vrijeme karantene uživao sa sinom Oliverom (1) kojeg je dobio s Nives.

'NE BIH BAŠ' Ivanišević: 'Ja se iskreno nadam da sin Oliver neće igrati tenis...'

- Iskreno, nikad nisam bio toliko dugo kod kuće u komadu, ali baš sam uživao. Supruga je radila jer je ona u medijima, mora raditi, funkcionirati, a moj sin i ja smo se 'zbondali'. Tri mjeseca od jutra do mraka - rekao je Splićanin.

Kazao je da je to vrijeme koje 'nitko ne može platiti'.

- Gledati njega kako raste i kako svaki dan nešto novo i napravi i mijenja se. Baš mi je drago, baš sam uživao i odmorio sam se. Iskreno se nadam da će ovo prestati i da ćemo moći normalno putovati - poručio je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 19.06.2020.

    Dragi Gorane, imaš ti još dvoje. Valjda se i njihovo odrastanje pratija.

  • sweets 19.06.2020.

    Boris i Doris

  • ribica 1411 19.06.2020.

    Ona je meni bas super,jednostavna...pametna,zanimljiva

Komentiraj...
Vidi sve komentare