To je to što me zanima!

Ovako je Goran pričao nakon razvoda od Tatjane: Novac može biti zao, u stanju je izludjeti...

Goran i Tatjana vezu su započeli 1998. godine, zaručili su se godinu dana nakon, a vjenčali tek 2009.
Vidi originalni članak

Bivši tenisač Goran Ivanišević (51) objavio je da od bivše supruge Tatjane Dragović (45) traži novac koji je zaradio prije i poslije braka. Kako piše Nacional, nakon optužbi je sud Tatjani i njihovoj kćeri blokirao svu imovinu. 

SADA TUŽI BIVŠU Ivanišević i Tatjana imovinu su podijelili na dva dijela, ali su njoj pripale vrijedne dionice

Goran i Tatjana su se razveli nakon četiri godine braka 2013. godine. Tada je za The Daily Telegraph progovorio o svojoj vezi, nakon što su podijelili imovinu.

- Novac može biti zao jer promijeni ljude do te mjere da ih više ne prepoznaješ. U stanju je izludjeti čovjeka - rekao je tada.

POGLEDAJTE VIDEO: VLAHO ARBULIĆ I MANEKENKA TATJANA IMAJU ZAJEDNIČKU TETOVAŽU

Goran i Tatjana vezu su započeli 1998. godine, nakon što je tenisač manekenku ugledao na naslovnici američkog Cosmopolitana. Ubrzo su postali najpopularniji par u Hrvatskoj.

Nakon godinu dana poznanstva su se zaručili, a 2004. godine dobili su kćer Amber. Tri godine kasnije dobili su i sina. Iste se godine saznalo za tenisačevu aferu, preko koje su uspjeli prijeći. Vjenčali su se 2009. godine, nakon 10 godina zaruka. Međutim, samo tri godine nakon su se razveli.

Ivanišević je danas u braku s radijskom voditeljicom Nives, a zajedno imaju sina Olivera.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 17.10.2023.

    Pa Gorane reci nešto breee!!!!!!!!!

  • zelena mamba 17.10.2023.

    E , moj Gorane . S lovom je teško a bez love još teže . Kad ste se voljeli bilo je sve ok ali kad si je prevaril sa voditeljicom onda ti je već počela musti lovu ali si šutio i trpio da ti oprosti prevaru .

  • Murterskomore 17.10.2023.

    Ok tužiti bivšu suprugu ako postoji neki problem, ali tužiti vlastitu kćer. Uf pa nije da je kruha gladan, ali on zna najbolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare