To je to što me zanima!

Goran je pobijedilo, ali favoriti gledatelja su Davor i Jasmina: 'Jedini su korektni i pravedni'

Anita je naposljetku dobila 37 bodova, a pobjeda je otišla Goranu. Iako su Davor i Jasmina osvojili gledatelje zbog simpatičnosti, bilo je onih koji su smatrali da su trebali pobijediti
Vidi originalni članak

Na kraju tjedna 'Večere za 5 na selu' u Novoj Gradišci i okolici pobjedu je odnio Goran, ali srca gledatelja ovaj tjedan su osvojili Jasmina i Davor

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anita je bila posljednja koja je pripremala večeru i gosti su bili zadovoljni predjelom, svinjski kotleti također su dobili dobre komentare, baš kao i desert, ali Anita je naposljetku dobila 37 bodova, a pobjeda je otišla GoranuIako su Davor i Jasmina osvojili gledatelje zbog simpatičnosti, bilo je onih koji su smatrali da su trebali pobijediti. 

- Jasmina i Davor su čitav tjedan, bez uvrede ostalima, držali ''ono nešto''. Stvarno imaju neku posebnu osobnost - napisala je gledateljica. 

- Anitina večera je dobra, Jasmina i Davor su zaista divne osobe - bio je drugi komentar. 

- Jasmina i Davor jedini korektni i pravedni - pohvalila je gledateljica. 

- Davoru svaka čast za mene je on pobjednik - smatra jedan gledatelj. 

- Jasmina i Davor dosljedni svojim ponašanjem kroz cijeli tjedan. Da se mene pita dvojac pobjednik - još jedan kompliment za popularni dvojac. 

U komentarima se javio i jedan od kandidata. Naime, Davor je svima zahvalio na lijepim riječima i poručio gledateljima da su za njega pobijedili njihovi komentari s pohvalama. 

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Gledatelji nisu oduševljeni bodovima koje je dobio Davor: 'Najbolja večera, ali loše ocjene'

- Dragi gledatelji, ljubitelji kuhinje, hrane i dobrog društva, doista vam od srca hvala za pozitivne komentare koji se odnose na mene i Jasminu, ali da napomenem da ste naša pobjeda i Vi i Vaši pozitivni komentari koji nemaju cijenu, neprocjenjivi su! Doista Vam hvala od srca i Vi ste pobjednici u ovom tjednu - zahvalio je svima Davor. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ana nana 05.11.2022.

    nepošteno davo neke 8 da bi pobjedio

  • eka mala 05.11.2022.

    Jadna od lošijih večera za 5!Kandidati su se prenemagali,glumatali,neprirodni,kako doći do novaca na lak način,a ne napraviti ništa!

  • Zlatna Vuga 05.11.2022.

    Ovo je bilo čisto ulizivanje doktoru koji ima ogromnu kućerinu i imanje, a nagradu će potrošiti na krpanje dugova s godišnjeg odmora. Ja sam se nadala da će reći da će nagradu dati nekom azilu za životinje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare