To je to što me zanima!

Goran Kos: Nisam macho tip koji žene doživljava kao meso

U sretnoj je vezi s djevojkom koju je upoznao na jednom snimanju. Kad mu je dala broj, od treme je nije nazvao puna dva sata, donosi Story. Djevojke prilaze njemu
Vidi originalni članak

Pobjednik HTZ-a kaže da je u početku showa imao osjećaj manje vrijednosti, ali na kraju je ipak uspio, donosi Story. Goran Kos (23) sada je u sretnoj vezi s djevojkom koju je upoznao na jednom snimanju. Prvo su se, kaže, dopisivali preko Facebooka, a zatim mu je ona dala svoj broj telefona. Imao je tremu pa je čekao dva sata da je nazove.

Cura mu je najbolji kritičar i stalo joj je do njegovih nastupa pa dolazi na većinu koncerata. Goran se ne doživljava kao macho tip i rijetko je taj koji prilazi djevojkama. Nije tip muškarca koji žene doživljava kao meso. 

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 21

  • barbi27 07.09.2011.

    voljela bih da uspije na glazbenoj sceni, ali neznam nekako nisam sigurna, kod nas samo narodnjakuše uspijevaju, ali nadam se da ima i za njega mjesta jer je talentiran

  • zizzi 07.09.2011.

    Bravo Gorane ! Album ti je totalno ok za prvi uradak.:) Iskren si, ne glumataš i zato si mi simpatičan! Pjevaš odlično i sigurna sam da ćeš postati još bolji. Pozpuno zasluženo si pobjedio jer svi ostali kandidati već su odavno viđena stvar. Sve najbolje ! :))

  • nikola 1 07.09.2011.

    Bravo Kos ! :) Svaka ti čast, odlično pjevaš i po ovim komentarima ako ih uopće čitaš vidiš koliko je bolesnika koji ti zavide. Super si dečko! Furaj i dalje svoj film , uživaj u glazbi, druži se sa tebi dragim ljudima. Želim ti sve najbolje ! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare