To je to što me zanima!

Goran naljutio Hanu: 'Tužna sam što me nije vodio jahati'

Za razliku od Hane, Klara neće biti oduševljena što je pozvana jer se jako boji konja, a zbog 'Gospodina Savršenog' će se pokušati riješiti tog straha...
Vidi originalni članak

'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec (38) pripremio je novo iznenađenje te je odabrane natjecateljice odveo na grupni spoj u Mirnovec.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što se Goran i Iva Runjanin (29) vrate s mora, uslijedit će novi grupni spoj na koji neće biti pozvane sve djevojke, što će najteže pasti Hani Rodić (21).

 

- Tužna sam jer je to baš bila moja želja i izričito sam mu rekla da bih voljela ići na jahanje - priznala je Hana, koja smatra da bi Goran već trebao znati što ona voli.

 

 

Za razliku od nje, Klara Perko (32), pak, neće biti oduševljena što je pozvana jer se jako boji konja, a zbog Gospodina Savršenog će se pokušati riješiti tog straha.

Kasnije će Goran odvesti djevojke na rodeo, gdje će se okušati u jahanju mehaničkog bika, a ti prizori, kako kažu, nisu za propustiti. 

 

Hoće li Klara pobijediti strah, što će rasplakati lijepu Hanu i koja je kandidatkinja najbolja jahačica – gledatelji će saznati večeras. 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • turhan 06.12.2018.

    Ima staru kožu, isklesan je ali to je koža starca

  • cimerrr 05.12.2018.

    Mr.Savršeni bi se najbolje uklopio sa Gabrijelom,oboje lažu kako zinu. Najbolji je bio kada je izjavio kako obožava domaću hranu,ćevape i mamine kolače. Možeš misliti što bi bio onako definiran da se hrani maminim kolačima i ćevapima. Znam jednoga koji je isto tako definiran,taj u mobitelu nosi slike kolača kojeg je pojeo i svima pokazuje,hehehe!

  • mamacitabonita 05.12.2018.

    Da si decko jahao bi on sa tobom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare