Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
98 komentara

Goran naljutio Hanu: 'Tužna sam što me nije vodio jahati'

Za razliku od Hane, Klara neće biti oduševljena što je pozvana jer se jako boji konja, a zbog 'Gospodina Savršenog' će se pokušati riješiti tog straha...

Foto: rtl
98 komentara

'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec (38) pripremio je novo iznenađenje te je odabrane natjecateljice odveo na grupni spoj u Mirnovec.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što se Goran i Iva Runjanin (29) vrate s mora, uslijedit će novi grupni spoj na koji neće biti pozvane sve djevojke, što će najteže pasti Hani Rodić (21).

 

- Tužna sam jer je to baš bila moja želja i izričito sam mu rekla da bih voljela ići na jahanje - priznala je Hana, koja smatra da bi Goran već trebao znati što ona voli.

 

 

Za razliku od nje, Klara Perko (32), pak, neće biti oduševljena što je pozvana jer se jako boji konja, a zbog Gospodina Savršenog će se pokušati riješiti tog straha.

Kasnije će Goran odvesti djevojke na rodeo, gdje će se okušati u jahanju mehaničkog bika, a ti prizori, kako kažu, nisu za propustiti. 

 

Hoće li Klara pobijediti strah, što će rasplakati lijepu Hanu i koja je kandidatkinja najbolja jahačica – gledatelji će saznati večeras. 

Naši partneri pišu
Message