To je to što me zanima!

Goran Vlaović otvorio wellness, bivši suprug Ive Todorić ukazao se na eventu s novom curom

Bivše misice Natalija Prica, Ivana Delač, Marijana Kužina i Mia Pojatina družile su se na otvaranju wellness oaze Gorana Vlaovića i Zorana Zdelara
Vidi originalni članak

Nadamo se da će naši budući korisnici prepoznati bogatu ponudu i jednostavno uživati u svim blagodatima korištenja wellnessa, rekli su Ivana i Goran Vlaović. Bivši nogometaši, nekadašnji reprezentativac Goran Vlaović i Zoran Sedlar otvorili su wellness oazu u sklopu jednog hotela u Zagrebu.

Dugogodišnje prijateljstvo rezultiralo je poslovnom suradnjom u kojoj će sudjelovati i supruge Ivana Mišura Vlaović, nekadašnja Miss Universe Hrvatske i Anita Sedlar. 

NE KRIJU SREĆU Goran Vlaović oženio 17 godina mlađu misicu Ivanu, među uzvanicima i Natalija Prica

Novouređeni prostor se prostire na ukupno 800 m2 i nosi titulu najdugovječnijeg ekskluzivnog centra wellnessa i fitnessa s čak 28 godina poslovanja.

Spa zona idealna je za ljubitelje luksuznog lifestylea čemu su svjedočile i bivše misice Natalija Prica, Ivana Delač, Marijana Kužina i Mia Pojatina kao i bivši nogometaši Mario Stanić sa suprugom Draganom, Boris Živković, Vjekoslav Škrinjar i Miroslav Bičanić. Svečanom otvorenju prisustvovali su i Davor Garić te Hrvoje Balent s novom djevojkom. Pogledajte fotografije svih koji su diošli na ovaj event. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Эта 03.02.2022.

    Bože, koje to fuj pokazivanje... Bolje da pozovu alternativce, rehabilitologe da se nauči zdravo živjeti Wellness i u tome guštati 🤪

  • bree77 03.02.2022.

    znate li vi što je ukazanje?

  • 03.02.2022.

    Aj, da vidimo koliko će mu trebat da ne otvori birtiju... ili je već ima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare