Show

Komentari 166

Goran Vlaović oženio 17 godina mlađu misicu Ivanu, među uzvanicima i Natalija Prica

Goran Vlaović oženio 17 godina mlađu misicu Ivanu, među uzvanicima i Natalija Prica

Samo dan nakon vjenčanja, fotografije bračnog para osvanuli su na društvenim mrežama. Ivana je za ovu prigodu odabrala haljinu dugih rukava. Par je nedavno dobio i dijete

Bivši nogometni reprezentativac i stručni komentator Goran Vlaović (49) oženio se s bivšom Miss Universe, Ivanom Mišurom (32) u zagrebačkom hotelu Sheraton.

Naime, na društvenoj mreži danas su objavljene fotografije sa jučerašnjeg vjenčanje na profilu mladenkine prijateljice, Ivane Delač. 

Na fotografiji je pozirala s mladenkom, koja je za ovu prigodu odabrala haljinu dugih rukava, i još dvije bivše Miss Universe Hrvatske - Natalijom Pricom i Marijanom Kužinom. Natalija je također poznata javnosti jer je bila bliska suradnica Milana Bandića.

Zagreb: Izbor za Miss Universe Hrvatske

Prisjetimo se, par je nedavno dobio i kćer Vanu. U vezi su od 2018., a Goranu je ovo drugi brak. Uz to, Vana mu je četvrto dijete, jer iz braka sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček (50) ima sinove Stjepana (26) i Marija (24) te kćer Niku (15).  

Ivana i Goran upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a javnosti nije poznato kada su shvatili kako ih veže nešto više od prijateljske simpatije. Otkako su postali par, često ih se moglo vidjeti na poznatim zagrebačkim okupljalištima i u noćnom životu. 

GNK Dinamo - NK Lokomotiva

Mišuru je javnost upoznala prije sedam godina kada je postala Miss Universe Hrvatske nakon čega se pripremala za finalni izbor u Miamiju. Između ostaloga, posvetila se studiju ekonomije.