To je to što me zanima!

Gorana Višnjića uhvatili u šetnji Stradunom: Pozirao s kolegom

Višnjić je za tu prigodu odjenuo crne hlače te plavu košulju, a dozu ležernosti postigao je s tenisicama. Bošković se odlučio za sive hlače, tamnoplavu košulju te crne cipele. Obojica su spremno pozirala
Vidi originalni članak

Glumac Goran Višnjić (49) ovih dana boravi u Dubrovniku gdje su ga uspjeli uhvatiti i fotografi. Prošetao je nasmiješen Stradunom u društvu kolege Roberta Boškovića (45), u poprilično ležernoj kombinaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Proslavljenom glumcu očito godi boravak u rodnoj Hrvatskoj. Snimljen je u staroj gradskoj luci s Robertom. Navodno su se uputili na generalnu probu predstave 'Krvava svadba' koja se izvodi na Lokrumu. 

Višnjić je za tu prigodu odjenuo crne hlače te plavu košulju, a dozu ležernosti postigao je s tenisicama. Bošković se odlučio za sive hlače, tamnoplavu košulju te crne cipele. Obojica su spremno pozirala fotografima.

Inače, Goran je za potrebe snimanja serije Vikinzi: Valhalla pustio bradu, a svi njegovi fanovi složili su se da mu odlično pristaje. Višnjić će utjeloviti Erika Crvenog, legendarnog vikinškog oca Leifa Erikssona, kojeg glumi Sam Corlett, i Feydis, koju glumi Frida Gustavsson, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj. 

IMA NOVU ULOGU Višnjić promijenio imidž, mnogi ga nisu prepoznali: 'Sviđa li vam se? Izgledam tako ozbiljno'

Prethodno spomenutu povijesnu dramu kreirao je Jeb Stuart kao nastavak Vikinga Michaela Hirsta, koji su objavljeni na Netflixu u veljači ove godine, a koji su se ubrzo našli u top 10 najgledanijih.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • šišaj 17.08.2022.

    Naš najpoznatiji i najbolji glumac...

  • uroš blesavi 17.08.2022.

    Kaj i on🤔

  • Kud koji mili moji 17.08.2022.

    Goriš, ludilo, samo ti, a đe je ivanušova?

Komentiraj...
Vidi sve komentare