To je to što me zanima!

Gordon se skinuo: 'Prezgodan si, trebaš postati goli kuhar...

Poznati kuhar pozirao je u kratkih hlačicama i tenisicama te zaokupirao pažnju fanova. Komentirali su da im je sviđa njegovo tijelo jednako kao i njegovo kuhanje te urlanje na kuhare
Vidi originalni članak

Engleski chef Gordon Ramsay (52) oduševio je pratitelje na društvenim mrežama fotografijom na kojoj je u sportskom izdanju. Doduše, više ih je iznenadila njegova dobra linija i istesano tijelo s obzirom na godine. 

Poznati kuhar pozirao je u kratkih hlačicama i tenisicama i tako zaokupirao pažnju fanova. Komentirali su da im je sviđa njegovo tijelo jednako kao i njegovo kuhanje te urlanje na kuhare. 

- Gordon izgleda bolje od onog mesa koje reže, možda trebaš postati goli kuhar - poručio je fan. Ipak, nije samo Gordon okupirao pažnju svojih fanova. Pratitelji su oduševljeni i njegovih šestomjesečnim sinom Oscarom. 

Gordon je obavijestio pratitelje da je maleni imao prvi šišanje i da nije bio zadovoljan. Otac petero djece začudio je javnost kad je izjavio da ne planira zaposliti svoju djecu u restoranu. 

- Strog sam, pravedan i napravit ću sve kako bih im pomogao da se popnu na sam vrh. Ipak, nema šanse da ih zapošljavam u svojim restoranima ili preko veze. Žele raditi u ovom biznisu? Onda nek odje*u, nek se zaposle kod drugog vlasnika restorana i krenu od samog početka - rekao je.

Vijest da mu je supruga Tana (44) trudna s petim djetetom, Gordon je podijelio na društvenim mrežama početkom godine. Par je proslavio 22 godine braka, a osim malenog Oscara imaju još i kćeri Megan (21) i Matildu (17) te blizance Jacka te Holly (19).

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ARMAGEDON 14.10.2019.

    Pozirao je u kratkim hlacicama 🤣🤣🤣👍🏼👍🏼👍🏼jeli to uvijek isti na ovim temama?

  • 14.10.2019.

    Pa baš i ne bi trebao postati goli kuhar.... :))

  • 14.10.2019.

    Prezgodan ????? Iz kojeg je to pravopisa ??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare