To je to što me zanima!

Gospođa Fernándes izašla je iz rodilišta i pozirala s Birkinicom za koju je iskeširala 100.000 kn

Splićanka i nekadašnji dinamovac upoznali su se preko društvene mreže, dok je on živio i radio u Zagrebu, a 2016. su se vjenčali. Prije dvije godine Marta je rodila sina Matea
Vidi originalni članak

Supruga bivšeg nogometaša Dinama Juniora Fernándesa (31), Marta Fernándes (24) u subotu je rodila sina Adriana Matiasa. Poznata i kao ljubiteljica skupocjenih brendova na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj pozira ispred rodilišta dok sve 'pršti' od brendiranih krpica. 

Birkinica za koju je 'iskeširala' oko sto tisuća kuna pala je u drugi plan nakon što je pokazala kako joj je sin pokriven dekicom i to, ni manje ni više, nego s potpisom - Versace. 

SUPRUGA NOGOMETAŠA Marta Fernandes uživa: Mogla bih satima gledati u svoju bebu

- Napokon idemo doma. Osjećam se blagoslovljeno - napisala je Marta u opisu fotografije. 

Hrvatica i čileanski nogometaš Junior Fernandes posljednjih godina žive u Turskoj, gdje on zarađuje za kruh. 

Splićanka i nekadašnji dinamovac upoznali su se preko društvene mreže, dok je on živio i radio u Zagrebu, a 2016. su se vjenčali. Ceremonija je bila u Splitu, a nedugo nakon Marta je otkrila javnosti da je trudna. Prije dvije godine Marta je rodila sina Matea. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 21.08.2020.

    Primijetim da se skupim stvarima hvalisaju i naslikavaju vecinom samo ove sta se bogato udaju i instant bogatasi....neces vidit osobu koja je novce zaradila dugogodišnjim radom i odricanjem da se tako razbacuju

  • olalal 20.08.2020.

    "Bravo" gospođo Fernandes

  • Dolan 20.08.2020.

    Dimnjačarka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare