To je to što me zanima!

Gospodin Nabildani: Jurenec će postati internet fitness trener

Goran pokreće svoju web stranicu Model Up Your Life, ponosno je napisala Gospođa Savršena, Hana Rodić. Stranica je napravljena na njemačkom jeziku, ali postoji opcija da se prevedi na engleski
Vidi originalni članak

Da biste uspjeli promijeniti sebe, morate promijeniti način razmišljanja. Ja ću definirati vaše tijelo, rekao je Goran Jurenec (39). Od Gospodina Savršenog postat će Gospodin Nabildani koji će preko interneta voditi fitness treninge. Sam će osmisliti plan i program idealan za vaše tijelo i pratiti će vas cijelo vrijeme tijekom transformacije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Goran pokreće svoju web stranicu Model Up Your Life - ponosno je napisala Gospođa Savršena, Hana Rodić (21). Stranica je napravljena na njemačkom jeziku, ali postoji opcija da se prevedi na engleski. A dok se stranica ne izradi, Goran nudi da se preko email-a pretplatite za najnovije vijesti o treninzima.

- Još malo pa trening bebo - napisao je Hani u komentarima i dao joj do znanja da će se i ona znojiti s njim. Uz njega vježbe će voditi još dvoje trenera, a Goran će objašnjavati kako se pravilo hraniti, uglavnom sve što biste trebali raditi da izgledate kao on.

I dok su mu prijatelji čestitali na upornom radu i ostvarenju do sad najvećeg projekta nakon showa 'Gospodin Savršeni', bilo je i onih koji misle da bi Goranu bilo bolje da se počne baviti 'pravim poslom'.

- Pametnije ti je primiti se bauštele - našalili su se u komentarima Goranovi pratitelji.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • marko543 12.01.2019.

    Izvana zgodan, iznutra nula:-(

  • turhan 11.01.2019.

    Pa to je i htio , zato i forsiranje to sa hanom jer im je to marketing i eto zarađivat ce od kuce

  • turhan 11.01.2019.

    Meni on ima jako staro tijelo, znaci je on izdefiniran ,ali kao da gledam kožu onog dede bildera od 6 banki

Komentiraj...
Vidi sve komentare