To je to što me zanima!

Gospodin Savršeni o navodnom prekidu veze: 'Uskoro ćete znati više, molim za razumijevanje...'

Goran je na društvenim mrežama izbrisao zajedničke fotografije, te se sada po prvi puta oglasio oko navodnog prekida. Gospodin Savršeni je poručio pratiteljima da uskoro planira otkriti i detalje
Vidi originalni članak

Maneken Goran Jurenec (41) oglasio se sinoć na društvenim mrežama prvi puta o navodnom prekidu veze s Poljakinjom Claudiom Luciom Pioch (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do prije tjedan dana par je planirao zajedničku budućnost i objavljivao video snimke u kojima se kleo u ljubav i posvećenost vezi.

TKO SE ZADNJI SMIJE... Svi bruje o prekidu 'Savršenog' i Claudije, a Hana tvrdi: Nije me briga, Goran me već moljakao...

Goran je na društvenoj mreži odgovarao na pitanja pratitelja, a jedno je bilo vezeno upravo uz Claudiju. Gospodin Savršeni odlučio je prekinuti šutnju, te je poručio da ipak traži malo razumijevanja.

- Molim vas za malo razumijevanja što se moje privatne situacije tiče.  Znam da novine svašta pišu, ali izjasnit ću se ovih dana i saznat ćete što se dogodilo - poručio je on.

PUKLA LJUBAV? Claudia je nestala s Goranovog Instagrama, a donedavno su planirali zajedničku budućnost!

Goran je vezu s nekadašnjom bivšom djevojkom otkrio prije nekoliko mjeseci, a često je imao emotivne romantične izljeve i otvoreno pričao o njihovom odnosu.

- Brak i djeca su kruna svake veze i naravno da maštamo o djeci. To je najbolje što se jednoj zdravoj vezi može dogoditi. Oboje to želimo i vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti - ispričao je svojedobno Goran.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • ARMADA10 14.06.2021.

    Ovaj lik nije spomena ga reklamirati 🤯🤯🤯🤯🤯

  • 14.06.2021.

    Sa cim vi nas zamarate...Covjek je konacno naso decka i to je to.

  • Sićka 14.06.2021.

    Dečko mu je ljubomoran

Komentiraj...
Vidi sve komentare