To je to što me zanima!

Gotovo 5000 Hrvata busevima po mandarine kod Kristine...

Na Facebooku se pojavio događaj na koji dolazi preko četiri tisuće ljudi, a 7,5 tisuća je zainteresirano. Naziv događaja je 'Organizirana ekskurzija busom po mandarine kod Kristine'
Vidi originalni članak

Atraktivna prodavačica koja proteklih dana diže kolektivni imunitet Zagrepčana prodavajući mandarine u Bestovju, na mostu koje to mjestašce povezuje sa Zagrebom, u kratko je vrijeme postala viralni hit.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Facebooku se pojavio događaj na koji dolazi preko četiri tisuće ljudi, a zainteresirano je još 7,5 tisuća. O čemu se radi? Netko je napravio događaj i nazvao ga 'Organizirana ekskurzija busom po mandarine kod Kristine'.

Datum je 5. listopada, a trajanje ekskurzije je dva dana, do 6. listopada u 15 sati. Odredište je štand u Bestovju, gdje je 20-godišnja prodavačica zaslužna što niti jedan vozač ne vozi preko ograničenja. Dapače, mnogi čak voze ispod. 

VIDEO: IZAZIVA PROMETNI KOLAPS Samo prirodno i neprskano: Kod Kristine su fine mandarine

- Radim za OPG i gazde znaju da se ljudi žele fotografirati. To nam je simpatično i dobro se nasmijemo - kaže Kristina kojoj posao cvate.

Nakon što smo objavili tekst o njoj u 24sata, dobila je na Instagramu gotovo 5000 novih pratitelja.

Sve zanima tko je atraktivna Kristina koja Zagrepčanima i svima ostalima koji se zateknu na toj dionici prodaje vitamin C u obliku slasnih i, kako kaže, prirodnih mandarina.

Idi na 24sata

Komentari 242

  • epaor 04.10.2019.

    Premlado je to

  • Kubul 04.10.2019.

    netko se sjetio kako prodat vise mandarina od susjeda...i tak su sve iste domaće mandarine tak da razlike nema...ovaj se dobro sjetio..angazirao nju vj za dbre novce i svi sretni..a i ekipa koja kupuje...sad su na mukama samoborci...svaki dan doma kad krenu donosit po vreću mandarina...kao zeni opravdat...draga c vitamin i sl :))) bit ce tu svega... ovo je daleko veći problem od obične zaj....... bude tu svega :))

  • 04.10.2019.

    Pa do koje godine se rastu ženske grudi???,na jednoj slici mandarine a na drugoj lubenice!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare