Show

Komentari 242

Gotovo 5000 Hrvata busevima po mandarine kod Kristine...

Gotovo 5000 Hrvata busevima po mandarine kod Kristine...

Na Facebooku se pojavio događaj na koji dolazi preko četiri tisuće ljudi, a 7,5 tisuća je zainteresirano. Naziv događaja je 'Organizirana ekskurzija busom po mandarine kod Kristine'

Atraktivna prodavačica koja proteklih dana diže kolektivni imunitet Zagrepčana prodavajući mandarine u Bestovju, na mostu koje to mjestašce povezuje sa Zagrebom, u kratko je vrijeme postala viralni hit.

Na Facebooku se pojavio događaj na koji dolazi preko četiri tisuće ljudi, a zainteresirano je još 7,5 tisuća. O čemu se radi? Netko je napravio događaj i nazvao ga 'Organizirana ekskurzija busom po mandarine kod Kristine'.

Datum je 5. listopada, a trajanje ekskurzije je dva dana, do 6. listopada u 15 sati. Odredište je štand u Bestovju, gdje je 20-godišnja prodavačica zaslužna što niti jedan vozač ne vozi preko ograničenja. Dapače, mnogi čak voze ispod. 

- Radim za OPG i gazde znaju da se ljudi žele fotografirati. To nam je simpatično i dobro se nasmijemo - kaže Kristina kojoj posao cvate.

Nakon što smo objavili tekst o njoj u 24sata, dobila je na Instagramu gotovo 5000 novih pratitelja.

Sve zanima tko je atraktivna Kristina koja Zagrepčanima i svima ostalima koji se zateknu na toj dionici prodaje vitamin C u obliku slasnih i, kako kaže, prirodnih mandarina.