To je to što me zanima!

Grace Jones odbila GaGu: Ona je tako neoriginalna

Tamnoputa pjevačica smatra kako Lady GaGa kopira njezin stil odijevanja te je zbog toga odbila surađivati s kontroverznom američkom zvijezdom
Vidi originalni članak

Pjevačica s Jamajke nedavno je otkrila američkim medijima kako je odbila surađivati s Lady GaGom (24). Grace Jones (61) izjavila je da joj je američka pjevačica posve neoriginalna.
- Vidjela sam neke kostime koje je nosila, a koje sam ja davno nosila. Takve stvari me ljute -rekla je pjevačica i dodala da inače ne razmišlja previše o tome što GaGa radi.
- Lady GaGa me zvala na suradnju, ali odbila sam je. Jednostavno preferiram raditi s nekim tko je originalan i tko me ne kopira - zaključila je Grace.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • possesed 19.04.2010.

    problem je prvenstveno tehničke prirode..naime,gaga je li..ne stane u kostime od grejs đons,jer joj zapinje pišulinac..i pritom se ozlijeđuje..velik problem nastaje pak ako joj se digne..tako da bi nekako u drugi plan stavio netrpeljivost na osobnoj razini..stvar je tehničke naravi..kad zapne nije to to..

  • saloma 19.04.2010.

    Grace jadna? mislim da su ovdje jedino jadni oni kojima je lady gaga originalna

  • noname92bl 19.04.2010.

    Jedina osoba na svjetskoj sceni koja je zaista originalna i nikad ne znas sta od nje mozes ocekivati je Lady Gaga.Meni se NIMALO ne svidja njen stil ,ali da je originalna - jeste ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare