To je to što me zanima!

Graham pozirala gola: Pokazala trbuščić i grudi prekrila rukom

Ashley je sa svojim pratiteljima i obožavateljima na društvenim mrežama često dijelila fotografije pokazujući svoj trudnički trbuščić i pokazivala kako joj se tijelo tokom trudnoće mijenja
Vidi originalni članak

Plus size manekenka Ashley Graham (32) trenutno uživa u svojoj trudnoći. To ju ne sprječava da na društvenim mrežama objavljuje golišave fotografije na kojima pokazuje svoj trudnički trbuščić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je na Instagramu sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola, prekrivajući grudi rukama. Graham sa suprugom Justinom Ervinom (30) očekuje dječaka, a sretnu vijest podijelili su na devetu godišnjicu braka u kolovozu. 

- Prije devet godina udala sam se za ljubav svog života. Bilo je to predivno putovanje s mojom najdražom osobom na svijetu. Danas se osjećamo tako zahvalno, uzbuđeno i blagoslovljeno jer možemo proslaviti proširenje obitelji. Sretna godišnjica. Život će nam postati još ljepši - napisala je Ashley u opis snimke na kojoj joj se nazire trudnički trbuh.

Ashley je sa svojim pratiteljima i obožavateljima na društvenim mrežama često dijelila fotografije pokazujući svoj trudnički trbuščić i pokazivala kako joj se tijelo tokom trudnoće mijenja. Priznala je kako joj se najviše sviđa što se tokom ovih mjeseci počela družiti s drugim trudnicama i razmjenjivati doživljaje, piše Daily Mail.

I MASNOĆA NA LEĐIMA Ashley Graham: Celulit mi još može poljuljati samopouzdanje

- Pričamo o svim aspektima majčinstva, naročito o tome kako se brinuti o sebi tijekom trudnoće - rekla je.

Graham inače ponosno objavljuje izazovne fotografije na društvenim mrežama, poput onih u donjem rublju ili pak kupaćem kostimu. Stalno ističe koliko je važna ljubav prema sebi i prihvaćanju svoga tijela. U jednom od intervjua priznala je da i ona još ponekad ima komplekse, a najviše nesigurnosti zadaje joj celulit i masnoća na leđima.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Nivi_1 30.11.2019.

    Odvratno..cemu to slikat?

  • škver 30.11.2019.

    Je li ovo nekom lipo?

  • drogec 30.11.2019.

    Brbela nebu dozivila 40 katastrofa sta vi promovirate

Komentiraj...
Vidi sve komentare