To je to što me zanima!

Grašin kum Tomaž pohvalio se burmama koje su bile njegov posebni poklon: 'Bila mi je čast'

Slovenski chef Tomaž bio je jedan od Grašina tri kuma na 'vjenčanju godine', a gotovo tjedan dana nakon svadbe pohvalio se zlatnim burmama koje je poklonio sretnom paru
Vidi originalni članak

Tomaž Kavčić jedan je od trojice ponosnih kumova koji su stajali uz pjevača Petra Grašu (45) dok se ženio za Hanu Huljić (31), a poznati chef na svom je Instagram profilu sad podijelio i svoj poklon mladencima. 

- Bila nam je čast i zadovoljstvo - napisao je zlatar uz fotografiju s Tomažem i Grašom pa time izrazio sreću što je mogao sudjelovati u njihovom najljepšem danu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grašo je pozirao uz Tomaža u društvu muškarca koji je označen kao zlatar, a obojica su uzbuđeno pokazali prstom prema prstenju.

Posebno dizajnirano prstenje fotografirao je Kavčić u zajedničkoj kutijici, a dvije burme imaju vrlo male razlike. Riječi koje su ugravirane na fotografiji se samo djelomično vide, a Hanin manji prsten na sebi ima decentni svjetlucavi prozirni kamen.

- Sreća - priča - vjenčano prstenje - napisao je uz fotografiju.

Podsjetimo, Hana i Grašo vezu su objavili u jesen prošle godine, a ubrzo se saznalo da će sretni par ubrzo postati roditelji. Vjenčali su se prošle subote u Splitu, a detalje njihovog vjenčanja znatiželjni obožavatelji prate od kad su sklopili brak.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Plagius Aureus 27.02.2022.

    Ovo se totalno slaže sa Grašimirovom izjavom kako mu je privatnost na prvom mjestu... Sutra ce se javit kozmetičarka sa pričom ko je bolje podnija brazilku, Grašimir ili Bubimir....

  • Cherylin 26.02.2022.

    Od svih fotki ima jedna na kojoj Grašo ima odijelo kao konobar u nekom boljem hotelu..jel to moda..uski rever, crta ne hlačama..nekak nije baš

  • Gruntovčani 26.02.2022.

    Dosta više o ovim seratorima koji su puni sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare