To je to što me zanima!

Grašo o Severini: 'Znamo se 20 godina, suosjećam s njom...'

Danima Severina dobiva podrške od brojnih ljudi iz javnog života, a sad je i Petar Grašo iskreno rekao što misli o toj temi
Vidi originalni članak

Petar Grašo (47) u subotu je imao koncert na Jahorini, gdje je nedavno imala i Severina (51), a nakon nastupa odgovarao je na pitanja novinara i osvrnuo se na situaciju svoje kolegice. 

U LUKSUZNOM KOMPLEKSU Petar Grašo kupio apartman na Jahorini, a nedavno bio u Italiji na skijalištu s Viktorijom Rađom

- Izuzetno mi je žao. Suosjećam s njom. Mislim da silna javnost koja se podigla, koja ima zapravo i zdrav razum i srce, govori sve ono zapravo što zdrav razum nalaže ljudima. Nadamo se i pravosuđu, a tu je i stari dalmatinski izraz koji kaže: 'Daj dite mater' - rekao je pjevač za Telegraf. 

- Dopisivao sam se s njenim menadžerom. Bila je na Jahorini prije 2-3 dana. Mi se ne čujemo četiri mjeseca, pa se čujemo tri puta u tri dana. Veže nas nešto više od tog formalnog prijateljstva. Znamo se 20 godina i bliski smo' - dodao je.

Inače, Severina je proteklog vikenda održala nastup u jednom hotelu na Jahorini. Najemotivniji trenutak večeri podijelila je na svojim društvenim mrežama, a video je u manje od 15 sati od objave prikupio preko 2.500.000 pregleda i 110.000 lajkova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A prije samoga nastupa imala govor u kojem je zahvalila svim ženama i muškarcima koji su je podržali.

- Oni su mislili da ja neću doći da ću ja otkazati. Moja obaveza i dužnost je bila pojaviti se ovdje danas. Nisam ustala iz kreveta četiri dana, a onda sam se ustala i morala obući, našminkati, napraviti frizuru i naklonit vam se. Prije svega želim se zahvaliti malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage, kako je predsjednik Vrhovnog suda rekao, velikoj i moćnoj, da ovih dana smognem snage da ustanem iz kreveta svako jutro i svima vama, koji me zasipate neizmjernom ljubavi, osobno zahvaliti - rekla je pjevačica.

S GRAŠOM I KĆERI Ovo se rijetko viđa! Hana Huljić podijelila prvu obiteljsku fotku

Prisjetimo se, već nekoliko dana traju burne reakcije javnosti na odluku Vrhovnog suda kojom se poništava presuda o zajedničkom skrbništvu Severine i Milana Popovića te se dijete vraća ocu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ranije u petak se o svemu oglasio i Vrhovni sud koji je u priopćenju objasnio svoju odluku. 

Idi na 24sata