To je to što me zanima!

Grdi se obratio Stožeru putem statusa: Privukao je pažnju količinom gramatičkih grešaka

Na svojem Facebook profilu pjevač je objavio status upućen Nacionalnom stožeru u kojem objašnjava svoje nezadovoljstvo zabranom nastupa. Njegova je objava naišla na brojne pozitivne reakcije
Vidi originalni članak

Zbog pandemije korona virusa otkazani su svi veći koncerti i festivali, a brojni estradnjaci ostalih su bez svih gaža. U posljednje vrijeme sve češće nailazimo na statuse domaćih glazbenika koji se žale na mjere protiv virusa koje im ugrožavaju prihode. Njima se pridružio i pjevač Mladen Grdović (62).

POGLEDAJTE VIDEO: Grdović se razočarao u izbore

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na svojem Facebook profilu objavio je status upućen Nacionalnom stožeru u kojem objašnjava svoje nezadovoljstvo zabranom nastupa. Njegova je objava naišla na brojne pozitivne reakcije njegovih prijatelja i obožavatelja. 

POGLEDAJTE OBJAVU:

No više od samog sadržaja statusa, Grdović je privukao veću pažnju nevjerojatnom količinom pravopisnih i gramatičkih pogrešaka. Gotovo da nema riječi koju je točno napisao. Čak je i svoje prezime napisao sa 'č'.

U statusu se požalio kako i dalje puno ljudi dolazi na more, a svi su se 'okomili' na noćne klubove. 

MLADEN IMA SAZNANJA Grdović nakon izbornog fijaska u teorijama zavjere: 'Nemojte se cijepiti, sve će nam oduzeti'

- U ime nas glazbenika, tamburaša, grupa, glumaca, statista, pronađite neki put da možemo i mi hraniti svoje obitelji. Ima nas najmanje 150.000 - poručio je pjevač.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Slavonka60 16.08.2020.

    E Grdi, ovo je ipak neko drugi trebao sročiti umjesto tebe s obzirom da pišeš u ime ostalih glazbenika. Al opet, razumjeli smo te. Nadam se da će tvoj apel doći do onih koji o tome odlučuju? ❤

  • eva60 15.08.2020.

    Ono kad si veliki domoljub, a ne znaš na materinjem jeziku niti pisati

  • đuro71 15.08.2020.

    ima on ferari

Komentiraj...
Vidi sve komentare