To je to što me zanima!

Grdović će na Badnjak pjevati u dubrovačkom klubu Revelin

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mladen Grdović će na Badnjak, naravno nakon polnoćke, pjevati i Božić slaviti u dubrovačkom Culture Clubu Revelin. Bit će to užitak za njega i njegovu publiku
Vidi originalni članak

Nakon što je u Zadru sa Draženom Zečićem i Jasminom Stavrosom raspjevao tisuće okupljenih i promovirao spot za pjesmu koju mu je napisala kći, Mladen Grdović će na Badnjak, naravno nakon polnoćke, pjevati i Božić slaviti u dubrovačkom Culture Clubu Revelin. Bit će to za njega i njegovu publiku kraj godine u kojoj je obilježio 35 godina od objavljivanja prvog singla i objavio novi album, “Samo more to zna”. 

“Dalmatinac“, „Boljem živim nego ministar“ „Za ljubav ja dao bih sve“, „Nije u šoldima sve“, „Tu je moj dom“, “Oči boje lavande”, “Bacit ću mandolinu”, pjesme su koje su obilježile njegovu karijeru. Sve spomenute i još mnoge druge, posebno hrvatske božićne pjesme, Mladen će izvesti u božićnoj noći u Revelinu.

Sudeći prema popularnosti animiranog spota, publika će posebno rado s Grdovićem pjevati pjesmu “Crveni Ferrari” kojom je jednom zauvijek otvoreno priznao da voli život i bevandu .

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 23.12.2014.

    Legenda falša.

  • Zalac 22.12.2014.

    Legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare