To je to što me zanima!

Grdović će s Lokinom 'skočiti' do Australije: Strah me aviona

Pjevač je nervozan jer uskoro s kolegom i menadžerom Duškom Lokinom ide na turneju u Australiju. Kaže da se boji aviona i nikako se ne može riješiti te fobije
Vidi originalni članak

Ako se avion negdje sruši, bacite za mene samo cvit u more, rekao je Mladen Grdović (55).

Zadarski pjevač nervozan je jer uskoro s kolegom i menadžerom Duškom Lokinom (70) ide na turneju u Australiju. Kaže da se strašno boji aviona.

- Nikako da se riješim te fobije. Svi zaspe, a ja gledam oko sebe. Sada ćemo letjeti preko Dubaija, oko 18 sati, a nekad smo letjeli preko Singapura ili Kuala Lumpura po 35 sati. Strašno je to - kaže Grdović, kojem je ovo 11. nastup u Australiji.

Pjevao je i na tamošnjim svadbama. Vremenska razlika mu također, kaže, škodi pa se sav konfuzan vrati s turneje. Kad je u Australiji, unajmi auto iako se ondje vozi po lijevoj strani.

- Nekako bih se navikao voziti ‘krivom’ stranom ceste, a onda me, kad bih se vratio u Hrvatsku, čekao novi problem, i dalje bih vozio po lijevoj strani - smije se pjevač.

Iako jedva čeka vidjeti prijatelje, ova turneja mu jako teško pada.

- Teško je i Brankici, i mojoj mami, i kćeri. Rekao sam im da ću se vratiti za deset dana, a neće me biti 40. Nisam Brankici imao srca reći istinu, ali mislim da je i njoj nekako lakše kad je u zabludi - objašnjava.

Osim Lokina, u Australiju s njim putuje i bend Romantic. Iako su mu turneje jako naporne, navikao je na nomadski život.

- To je kao da sam pomorac, tako mi nekad posao izgleda. Uvijek na putu. I onda me netko pita odakle mi Mercedes? A pojma nemaju koliko sam u životu radio - kaže Grdović i dodaje kako je hit “Tu je moj dom” i “Nije u šoldima sve” napisao u hotelskoj sobi u New Yorku.

Mladen se pohvalio kako je u novoj godini smanjio bevandu i sve ostalo što mu u životu škodi za 80%.

- Ne pušim i ne drogiram se jer sam sretan čovjek. Jedina zaraza mi je moja glazba - zaključuje Grdović.

Duško Lokin: Ovo je zadnji put da nekamo putujem...

U novoj 2013. godini obećao sam da ću provoditi više vremena u Hrvatskoj. Jako me umaraju putovanja, rekao je zadarski pjevač.

Duško Lokin dodao je da se unatoč naporima veseli što će Mladena pratiti u Australiju jer će se super zabavljati.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • profinjena 09.01.2013.

    a neka popije koju to mu ionako ide, lakše će izdržat let, al za promijenu neka ne sramoti sebe (i Hrvatsku)na nastupima, jer kako čujem nije jednom viđen pijan da su ga nosili. Sramota.

  • dubi1953 08.01.2013.

    Par bevanda i nema straha

  • dr Tony 08.01.2013.

    trebao bi još Vuco i turneja za pamćenje. Osim toga ima alkohola i u avionu. :9

Komentiraj...
Vidi sve komentare