To je to što me zanima!

Grdović je ostao bez vozačke i mora platiti 30 tisuća kn kazne

IMA OBJAŠNJENJE Mladen Grdović se požalio kako je za njegove prometne prekršaje kriva loša sreća. Vjeruje da bi se srušio i da sjedne na bicikl ili da pješači
Vidi originalni članak

Iz zadarske Policijske uprave potvrdili su kako je prošlog vikenda pjevač bio najpijaniji vozač kojeg su testirali. Nakon prometne nesreće imao je 2,45 promila alkohola. Mladen Grdović (54) zbog toga je ostao osam mjeseci bez vozačke dozvole. Glazbenik se požalio kako nema sreće za volanom.

- Nije meni svejedno kad se razbijem. Ipak sam ja dobroćudan, ali i da sjednem na bicikl, pao bih. Možda bih i dok hodam ulicom zapeo za kamen i srušio se - našalio se Mladen.

Osim što je ostao bez vozačke, mora platiti i 30.000 kuna kazne. Unatoč tome, kaže, sugrađani ga vole jer je jednostavan i puno je napravio za grad.

- Danas 90 posto ljudi u svijetu pije, pa i ja ponekad popijem bevandu - nastavlja glazbenik koji je preksinoć u Dvorani “Krešimira Ćosića” u Zadru pjevao na snimanju 500. emisije “Lijepom našom”.

U jednom trenutku na pozornici mu se pridružila Stephanie Milda (5). Djevojčicu, koja je nedavno operirana u Americi, zagrlio je i otkrio da joj je sa suprugom Brankicom (44) darovao psića. To je izazvalo oduševljenje u publici pa su fanovi s njim otpjevali njegove hitove.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • sb1988 18.04.2013.

    Mladen Grdovic heroj ne zlocinac :D

  • Freeda 18.04.2013.

    Pa sigurno da bi pao i s bicikle nakon "nekoliko" bevandi.i ja bi isto.nije to loša ili dobra sreća Grdovicu već jednostavno "nekoliko" bevandi...

  • WOMANIZER 18.04.2013.

    "Ipak sam ja dobroćudan, ali i da sjednem na bicikl, pao bih. Možda bih i dok hodam ulicom zapeo za kamen i srušio se"- pa normalno kad si pijan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare