To je to što me zanima!

Grdoviću nudili vino, a on nesretan pio je samo vodu

Pjevač se neko vrijeme uspješno kloni alkohola. Ovog vikenda na koncertu u Beču je popio toliko sokova da mu je pozlilo. Na promociji je pio vodu
Vidi originalni članak

Mladen Grdović (51) stalno je na putu pa mu je uprava Croatia Recordsa darovala kosmodisk kako bi sačuvao zdravu kralježnicu. Zadarski pjevač u ponedjeljak je u Zagrebu promovirao novi album “Dobro jutro ti, more”.
- Od kuće do mora imam pet metara hoda. Svako jutro obavezno ga pozdravim. Ustajem rano, jedino nedjeljom odspavam do 14 sati - kazao je Grdović. Pohvalio se da je sve tekstove pjesama napisao u pet dana. Otkako je u prosincu pijan upao na svadbu i završio na psihijatriji, uspješno se kloni alkohola.
- Vidite što sam doživio, na vlastitoj promociji pijem vodu. Ovaj vikend pjevao sam u Beču. Popio sam toliko sokova da mi je zlo - rekao je Grdović. Na predstavljanju albuma  zapjevao je s klapom Kampanel, a došao ga je vidjeti i stari prijatelj Duško Lokin (66).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_43440 26.01.2010.

    daj maknite tog bahatog kronikusa Grdovića sa ovog portala kakav je on kulturni umjetnik? možda je u alkoholu umjetnik u ispijanju bevandi!!

  • avavavav 26.01.2010.

    sretno u odvikavanju care

  • user_41038 26.01.2010.

    Jadan, bit će bolje kada opet počneš piti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare