To je to što me zanima!

Gregorian skoro nisu stigli do Zadra, pukle im gume...

Njemačka skupina umalo nije stigla iz Dubrovnika do Zadra jer ima je čak tri puta pukla guma na šleperu s opremom. Naposljetku su ipak zapjevali
Vidi originalni članak

Pred oko 3.000 ljudi na zadarskom Forumu koncert je imala njemačka crossoves skupina Gregorian. Uz lagani povjetarac koji je nadimao zavjese na pozornici i njihove imitacije redovničkih habita, glasovi osmorice pjevača uklopili su se u ambijent.
- Sasvim je drukčije pjevati u ovako predivnom okruženju i u nekoj dvorani. Zbog snažne akustike nismo se gotovo uopće međusobno čuli, pjevali smo na potpuno povjerenje - rekao je Richard Collier dodajući kako ispod habita nosi kratke hlače i kako im je ljeti strašno vruće na koncertima.
Uz tročlani bend sa osmoricom britanskih pjevača nastupila je i Amelia Brightman, sestra poznatije Sarah. U Zadar su iz Dubrovnika jedva stigli budući im je na putu čak tri puta pukla guma na šleperu koji je prevozio opremu. Smjestili su se u hotel Kolovare iz kojeg su nezapaženo pješke prošetali do Poluotoka i na Kalelargi popili kavu. U srijedu su otišli iz Zadra u Pulu gdje nastupaju u četvrtak.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • trešnja 04.08.2010.

    A kad će bit nešto za \"kontinentalce\"...mi smo za mnoge stvari zakinuti !!!!

  • 04.08.2010.

    @šuma prvo ih poslušaj pa onda komentiraj.Kako je Kelly Family imala svoj stil odjevanja tako i Gregorian ima svoj.Tako mi je žao što nisam bila u Zadru da ih čujem uživo.

  • Stasha 04.08.2010.

    @šuma oni su ti kao sektaši samo zato što tvoje oči na njima vide crne haljine i samim tim šalju negativne informacije tvom mozgu koji očigledno i nema proširene horizonte, a da si ih nekada poslušao i onako s glazbene strane dao svoju kritiku možda i nebi tako mislio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare