To je to što me zanima!

Grgo Zečić sad radi kao stilist Courtney Love u New Yorku

Hrvatski stilist modni je urednik američkog izdanja časopisa Interview, koji je osnovao Andy Warhol. Osim s Courtney Love surađuje i s Naomi Campbell
Vidi originalni članak

Poznajemo se već neko vrijeme. Ona živi u New Yorku i imamo zajedničke prijatelje. Družili smo se i prije naše suradnje, rekao nam je Grgo Zečić (25), hrvatski stilist.

Doznajemo da je njegova suradnja s udovicom Curta Cobaina počela nedavno, a trebao bi osmisliti styling za omot njezina novog albuma, turneju, ali i autobiografiju, koja izlazi u prosincu ove godine. To će raditi iz svog studija u New Yorku, a Courtney Love (49) živi u luksuznome Mercer Hotelu.

- Nema tu nekog poslovnog ili strogo profesionalnog odnosa. Courtney je iskrena i nepredvidljiva i to je ono što najviše volim - rekao je Zečić.

Naš stilist također surađuje sa supermodelom Naomi Campbell (43). Grgo je modni urednik američkog izdanja časopisa Interview, koji je osnovao Andy Warhol, a Naomi ondje radi kao urednica tog časopisa za njemačko i rusko tržište.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • luka nola 22.09.2013.

    Osobu koja je napisala ovaj članaka može biti sram što ne zna ispravno napisati ime frontmena jednog od najslavnijih bendova ikad (molim da ubuduće zapošljavate pismene ljude),a ovom je pravi uspjeh biti stilist jednoj ofucanoj narkomanki koja je stvorila sebi "karijeru" na račun Kurta Cobainea

  • WOMANIZER 21.09.2013.

    aaaaaaaahh!!!! O_O..........dajte drugi put napišite "uznemirujuće fotografije"!

  • chaz michael michaels 21.09.2013.

    kaj ona još pjeva uopće

Komentiraj...
Vidi sve komentare